Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. szeptember 19. 12:58

Freestart: megújult honlap, fizetős szolgáltatások

A jövőben új szolgáltasokat nyújt az ingyenes internet-hozzáférése révén népszerű Freestart -- egyúttal megújult a szolgáltató weboldala is. A kiegészítő szolgáltatások egyrészt a felhasználók biztonságát szolgálják, másrészt nagyobb tárterületet biztosítanak az ügyfeleknek.

[HWSW] A jövőben új szolgáltasokat nyújt az ingyenes internet-hozzáférése révén népszerű Freestart -- egyúttal megújult a szolgáltató weboldala is. A kiegészítő szolgáltatások egyrészt a felhasználók biztonságát szolgálják, másrészt nagyobb tárterületet biztosítanak az ügyfeleknek.

A Freestart + névre keresztelt kiegészítpő szolgáltatás -- ellentétben az eddig és ezután is ingyenes Freestarttal -- fizetős lett: havi bruttó 800 forintért rendelhető meg. A szolgáltatás tartalmaz aktív e-mail vírusvédelmet, spamszűrést, tűzfalas védelmet, 20 Mbytre-ra növelt e-mail-, illetve 40 Mbyte-os webtárhelyet, e-mail átirányítási lehetőséget, WAP-os e-mail elérést és internetes költségkalkulátort.

Noha a modemes Freestartosoknak fizetni kell a fenti szolgáltatásokért, a START ADSL előfizetői számára a szolgáltatás ingyenes. További információk a www.freestart.hu oldalon.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról