Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Freestart: megújult honlap, fizetős szolgáltatások

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. szeptember 19. 12:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A jövőben új szolgáltasokat nyújt az ingyenes internet-hozzáférése révén népszerű Freestart -- egyúttal megújult a szolgáltató weboldala is. A kiegészítő szolgáltatások egyrészt a felhasználók biztonságát szolgálják, másrészt nagyobb tárterületet biztosítanak az ügyfeleknek.

[HWSW] A jövőben új szolgáltasokat nyújt az ingyenes internet-hozzáférése révén népszerű Freestart -- egyúttal megújult a szolgáltató weboldala is. A kiegészítő szolgáltatások egyrészt a felhasználók biztonságát szolgálják, másrészt nagyobb tárterületet biztosítanak az ügyfeleknek.

A Freestart + névre keresztelt kiegészítpő szolgáltatás -- ellentétben az eddig és ezután is ingyenes Freestarttal -- fizetős lett: havi bruttó 800 forintért rendelhető meg. A szolgáltatás tartalmaz aktív e-mail vírusvédelmet, spamszűrést, tűzfalas védelmet, 20 Mbytre-ra növelt e-mail-, illetve 40 Mbyte-os webtárhelyet, e-mail átirányítási lehetőséget, WAP-os e-mail elérést és internetes költségkalkulátort.

Noha a modemes Freestartosoknak fizetni kell a fenti szolgáltatásokért, a START ADSL előfizetői számára a szolgáltatás ingyenes. További információk a www.freestart.hu oldalon.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.