Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. szeptember 19. 12:58:58

Freestart: megújult honlap, fizetős szolgáltatások

A jövőben új szolgáltasokat nyújt az ingyenes internet-hozzáférése révén népszerű Freestart -- egyúttal megújult a szolgáltató weboldala is. A kiegészítő szolgáltatások egyrészt a felhasználók biztonságát szolgálják, másrészt nagyobb tárterületet biztosítanak az ügyfeleknek.

[HWSW] A jövőben új szolgáltasokat nyújt az ingyenes internet-hozzáférése révén népszerű Freestart -- egyúttal megújult a szolgáltató weboldala is. A kiegészítő szolgáltatások egyrészt a felhasználók biztonságát szolgálják, másrészt nagyobb tárterületet biztosítanak az ügyfeleknek.

A Freestart + névre keresztelt kiegészítpő szolgáltatás -- ellentétben az eddig és ezután is ingyenes Freestarttal -- fizetős lett: havi bruttó 800 forintért rendelhető meg. A szolgáltatás tartalmaz aktív e-mail vírusvédelmet, spamszűrést, tűzfalas védelmet, 20 Mbytre-ra növelt e-mail-, illetve 40 Mbyte-os webtárhelyet, e-mail átirányítási lehetőséget, WAP-os e-mail elérést és internetes költségkalkulátort.

Noha a modemes Freestartosoknak fizetni kell a fenti szolgáltatásokért, a START ADSL előfizetői számára a szolgáltatás ingyenes. További információk a www.freestart.hu oldalon.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 12:26

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.