Szerző: Vörös Péter

2003. szeptember 9. 15:16

Az EDS 426 millió dolláros outsourcing szerződést kötött a York Internationallel

Az Electronic Data Systems (EDS), a világ második legnagyobb IT-szolgáltató cége hétfőn bejelentette, hogy 10 éves, 426 millió dolláros tevékenység-kihelyezési szerződést kötött a fűtő-, szellőztető-, légkondicionáló- és hűtőberendezéseket gyártó York Internationallel.

Az Electronic Data Systems (EDS), a világ második legnagyobb IT-szolgáltató cége hétfőn bejelentette, hogy 10 éves, 426 millió dolláros tevékenység-kihelyezési szerződést kötött a fűtő-, szellőztető-, légkondicionáló- és hűtőberendezéseket gyártó York Internationallel.

A hétfői sajtóközleményben a két cég közölte, hogy az EDS rugalmas end-to-end rendszert tervez, kivitelez és működtet a York üzleti átalakításának támogatásához, beleértve a York globális hálózatát, asztali és hosting környezetét.

A York a következő területeken számít az EDS-megállapodás kedvező hatására: új termékek fejlesztése, jobb forgalmazás, megjelenés új piacokon és a szolgáltatások növekedése a jövőben. Az EDS fogja kezelni a napi feldolgozást és biztosítja a meglévő infrastruktúra stabilitását a York számára.

"Az EDS-szel megvalósuló együttműködés révén a York rugalmas IT-környezethez jut, amely megfelel a tervezett változásoknak és lehetővé teszi számunkra azt, hogy megfeleljünk a jelenlegi üzleti követelményeknek és a jövőbeni kihívásoknak" -- mondta David Kornblatt, a York International pénzügyi vezérigazgatója. "Az EDS csúcsszínvonalú technológiát, erőforrásokat és innovációkat nyújt ahhoz, hogy IT-programunkkal segítsük a költségek racionalizálást és a komplex helyzet kezelését.

"A York a gyáriparon belül a világ élvonalába tartozik abból a szempontból, hogy a technológiát a működtetés javítására használják" -- közölte az EDS. "A most bejelentett együttműködés révén az EDS segít abban, hogy a York jobban megfelelhessen az ügyfelek növekvő igényeinek és egyúttal a részvényesek is jobban járhassanak."

Az EDS vezető helyen áll a gyáripari IT-szolgáltatások piacán. A cég tavalyi forgalmának egynegyedét adták a globális gyáripari IT-outsourcing megállapodások. 40 országban több mint 30 ezer EDS alkalmazott dolgozik a gyáriparral kapcsolatos projekteken. Az EDS tavalyi forgalma 21,5 milliárd dollár, nyeresége részvényenként 2,06 dollár volt.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 04:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.