Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Újabb mp3-lejátszó apróságok a Creative-tól

Barna József, 2003. szeptember 08. 11:53
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Creative a múlt héten jelentette be Nomad MuVo hordozható mp3-lejátszóinak új generációját. A három MuVo 2 mindegyike mindössze 66 x 66 x 20 milliméter méretű; az egyik modell merevlemezen, a kettő másik pedig flash memórián tárolja az adatokat.

hirdetés
A Creative a múlt héten jelentette be Nomad MuVo hordozható mp3-lejátszóinak új generációját. A három MuVo2 mindegyike mindössze 66 x 66 x 20 milliméter méretű; az egyik modell merevlemezen, a kettő másik pedig flash memórián tárolja az adatokat.

A Creative MuVo2 1.5GB, amint arról a neve is árulkodik, 1,5 Gbyte adat hordozására képes, ami a vállalat közleménye szerint 850 darab 64 kbps kódolású WMA vagy 425 darab 128 kbps kódolású mp3 formátumú szám tárolására elegendő. Az adatokat a készülék a Cornice által gyártott miniatűr merevlemezre rögzíti. A négysávos ekvalizerrel ellátott apróság 10 órán át üzemeltethető egyetlen feltöltéssel.

A Creative egyben két, flash memóriával ellátott MuVo2 modellt is piacra dobott, ezek egyike 512 Mbyte, míg másika 1 Gbyte tárolókapacitással kerül forgalomba. Ezeket az X-Trainer fantázianévre hallgató készülékeket az aktív életmód kedvelőinek szánja a vállalat: mivel nem tartalmaznak mozgó alkatrészt, kevésbé sérülékenyek, jól bírják a strapát. E változatok 16 órányi folyamatos üzemre képesek egyetlen elemfeltöltéssel.

Mindhárom modell USB 2.0 porton keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és mindhárom modell jel-zaj viszonya 98 dB. A merevlemezzel ellátott MuVo2 230, az 512 Mbyte flash memóriával ellátott X-Trainer 270, míg az 1 Gbyte-os modell 500 dollár körüli áron lesz megvásárolható.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!