Szerző: Ady Krisztián

2003. szeptember 5. 11:26

Szerverünkről is letölthető a legújabb ATI Catalyst meghajtóprogram

[Clubic.com] Megjelent, és FTP-szerverünkről , helyből letölthető az ATI Radeon kártyákhoz készített Catalyst drivercsomag legújabb, 3.7-es verziója. A szerverünkön található telepítők nemzetközi változatok, melyek a magyar nyelvű verziót is tartalmazzák.

[Clubic.com] Megjelent, és FTP-szerverünkről, helyből letölthető az ATI Radeon kártyákhoz készített Catalyst drivercsomag legújabb, 3.7-es verziója. A szerverünkön található telepítők nemzetközi változatok, melyek a magyar nyelvű verziót is tartalmazzák.

Az ATI szokásától eltérően nem egyetlen vezérlőpultot tett elérhetővé, mivel a Windows 98/ME operációs rendszerekhez készült drivercsomag verziószáma eltér a Windows 2000/XP operációs rendszerhez fordítottól. A meghajtóprogramok a Radeon termékcsalád összes tagját támogatják a Radeon 7000 sorozattól a legújabb kártyákig bezárólag, a frissített driverekhez pedig továbbfejlesztett WDM meghajtó is tartozik az All-In-Wonder termékcsalád egyes tagjait birtoklók nagy örömére.

A Catalyst 3,7 meghajtóprogramok a következő frissítéseket, hibajavításokat tartalmazzák:

  • Bármilyen alkalmazás alatt bekapcsolható triple buffer
  • A DirectX 9 alatti Pixel Shader műveletek sebessége 12 százalékkal emelkedik
  • DirectX 9 + AA mellett teljesítménynövekedés az Unreal Tournament 2003-ban, Dungeon Siege-ben
  • A RADEON 7000 család teljesítménye 25 százalékkal nő a nagy felbontású (1600 x 1200) Direct3D alkalmazásokban
  • A következő alkalmazásokban, játékokban tapasztalt bugok javítása: Ms Links 2003, Jedi Knight II és Quake 3, Unreal Tournament 2003, IL2 Sturmovik Forgotten Battles, NASCAR Racing, Will Rock'n'roll, NeverWinter Nights, Tron 2, Giants Citizen Kabuto

A meghajtóprogramokat helyből, FTP-szerverünkről is le lehet tölteni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról