Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. szeptember 4. 17:56

Drágulnak a Vodafone-ra küldött SMS-ek - megszűnik a másodperc alapú új előfizetés lehetősége a Pannonnál

[Népszabadság] Felemelte a Vodafone a hálózatába érkező SMS-ek végződtetési díját -- tudta meg a Népszabadság . A mobilszolgáltatók minden, a hálózatukba érkező SMS után úgynevezett végződtetési díjat számolnak fel egymásnak. Ezt az összeget -- no és a szolgáltatók hasznát biztosító hányadot -- számlázzák tovább ügyfeleiknek a vállalatok.

[Népszabadság] Felemelte a Vodafone a hálózatába érkező SMS-ek végződtetési díját -- tudta meg a Népszabadság. A mobilszolgáltatók minden, a hálózatukba érkező SMS után úgynevezett végződtetési díjat számolnak fel egymásnak. Ezt az összeget -- no és a szolgáltatók hasznát biztosító hányadot -- számlázzák tovább ügyfeleiknek a vállalatok.

A Vodafone végződtetési díjának emelését a többi szolgáltató ügyfele érzi meg, mivel a Pannon GSM szeptember 16-tól megemeli a Vodafone hálózatába küldött SMS-ek árát és a Westel is válaszlépésre készül. A pannonos telefonról a Vodafone hálózatába küldött SMS-ek díja 3 forinttal emelkedik majd, a westeles ügyfeleket érintő változásokról azonban nem kapott információt a napilap.

[HWSW] Holnaptól megszűnik a másodperc alapú új előfizetés lehetősége a Pannon GSM-nél -- tudtuk meg a szolgáltató sajtóirodájától. A ma délután kihirdetett új díjcsomagstruktúra egyik hozadéka, hogy -- bár a korábban előfizetők megmaradhatnak a másodperc alapú csomagjaiknál -- akik szeptember 5-től új csomagra szeretnének előfizetni, már csak a félperc alapú díjcsomagok közül választhatnak.

A Pannon azzal indokolta a félpercenkénti számlálás bevezetését, hogy az egyes szolgáltatók díjcsomagjainak összehasonlítása majdhogynem lehetetlen volt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról