Szerző: Bodnár Ádám

2003. szeptember 02. 12:07:49

Új vezető a HP Személyi Számítógépes Rendszerek divízió élén

Molnár Imre
Molnár Imre
A HP Magyarország bejelentette, hogy véglegesítette Molnár Imre, a Személyi Számítógépes Rendszerek divízió megbízott üzletágvezetői pozícióját. Molnár ez év júliusa, a korábbi igazgató, Scharek Viktor távozása óta irányította megbízott vezetőként a divíziót.

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy összeszokott csapat vezetésére kaptam megbízást" mondta Molnár Imre. "Nagyon sok érték van a teamben, nélküle az eddigi eredmények sem születhettek volna meg. A 2003 év második negyedéve például kimagaslóan jól sikerült. Mind az asztali számítógépek, mind a mobileszközök területén jelentős növekedést értünk el. S nem szabad elfeledkeznünk a professzionális munkaállomások kevésbé divatos termékkategóriájáról sem: a hp az elmúlt negyedévben idehaza és az egész ISE régióban is piacvezetővé vált."

Molnár Imre korábban a Személyi Számítógépes Rendszerek Üzletágon belül üzletfejlesztési igazgatóként tevékenykedett. A 33 éves szakember nős, mérnök és MBA diplomával rendelkezik. 1999 óta dolgozik az informatika területén, első jelentős megbízatása a Graphisoft Rt. GDL Object Technology sales manageri kinevezése volt, ahol sokrétű nemzetközi projektmenedzsment és értékesítési tapasztalatokat szerzett. 2001-ben csatlakozott a Compaq-hoz termékmenedzserként, a tavalyi cégegyesülés után pedig termékcsoport-vezetővé lépett elő.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 20. 23:31

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.