Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Véget ért a Samsung World Cyber Games magyarországi selejtezője

Bodnár Ádám, 2003. szeptember 01. 15:40
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre Magyarországon a világ egyik legrangosabb játékversenye, a World Cyber Games magyarországi

hirdetés
Immár harmadik alkalommal került megrendezésre Magyarországon a világ egyik legrangosabb játékversenye, a World Cyber Games magyarországi selejtezője. A 2003. augusztus 29-31. között a Vasúttörténeti Parkban 570 fő részvételével megrendezésre kerülő Samsung World Cyber Games rendezvényen a versenyzők 50 órán keresztül mérték össze tudásukat a különféle számítógépes játékokban.

A verseny augusztus 29-én pénteken kezdődött, a döntőkre pedig augusztus 31-én vasárnap került sor, ahol ünnepélyes eredményhirdetéssel és díjkiosztással zárult a rendezvény. A Samsung World Cyber Games magyarországi nyertesei képviselhetik hazánkat a dél-koreai World Cyber Games döntőjében, amelyre 2003. október 12. és 18. között Dél-Korea fővárosában, Szöulban, az Olimpiai Parkban kerül sor.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!