Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 29. 14:13

Új vezető a Siemens mobiltelefonokkal foglalkozó részlegének élén

Ian Moyes
Ian Moyes
Rudi Lamprecht, a Siemens Mobile vezetője és a Siemens AG igazgatóságának tagja Ian Moyest nevezte ki az ágazat mobilkészülék-üzletágának élére. Eddig Ian Moyes az értékesítés vezetője volt, és ebben a minőségében sikeresen szervezte át a Siemens-mobilok eladását világszerte: míg a folyó év első és második negyedében lényegében a tavalyi szinten stagnált az értékesítés, addig a harmadikban jelentős emelkedést értek el és a gyártás teljes kapacitással folyik.

A most 47 éves, 1986 óta Siemens-menedzser Ian Moyes igazi sikerember: korábban az Egyesült Királyságban a Siemens Mobile igazgatójaként 4-ről 10 százalék fölé emelte a Siemens-mobilok piaci részarányát, még korábban pedig ugyanott a Siemens Communications vállalati magánhálózatok üzleti területén ért el látványos üzleti sikereket.

Ian Moyes-szal az élén a Siemens Mobile készülék-üzletága további piaci növekedést céloz meg, folytatva négy éve tartó expanzióját, melynek eredményeként jelenleg a negyedik helyet mondhatja magáénak a piaci részesedés tekintetében.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.