Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 29. 14:13

Új vezető a Siemens mobiltelefonokkal foglalkozó részlegének élén

Ian Moyes
Ian Moyes
Rudi Lamprecht, a Siemens Mobile vezetője és a Siemens AG igazgatóságának tagja Ian Moyest nevezte ki az ágazat mobilkészülék-üzletágának élére. Eddig Ian Moyes az értékesítés vezetője volt, és ebben a minőségében sikeresen szervezte át a Siemens-mobilok eladását világszerte: míg a folyó év első és második negyedében lényegében a tavalyi szinten stagnált az értékesítés, addig a harmadikban jelentős emelkedést értek el és a gyártás teljes kapacitással folyik.

A most 47 éves, 1986 óta Siemens-menedzser Ian Moyes igazi sikerember: korábban az Egyesült Királyságban a Siemens Mobile igazgatójaként 4-ről 10 százalék fölé emelte a Siemens-mobilok piaci részarányát, még korábban pedig ugyanott a Siemens Communications vállalati magánhálózatok üzleti területén ért el látványos üzleti sikereket.

Ian Moyes-szal az élén a Siemens Mobile készülék-üzletága további piaci növekedést céloz meg, folytatva négy éve tartó expanzióját, melynek eredményeként jelenleg a negyedik helyet mondhatja magáénak a piaci részesedés tekintetében.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról