Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. szeptember 1. 10:32

Új chellos díjcsomag a UPC-től

Új díjcsomagot vezet be kábeles internet-hozzáférés szolgáltatásában a UPC: a nagyobb sebességet, megemelt adatforgalmi limitet és több gép csatlakoztatásának lehetőségét ígérő csomagot chello plus néven értékesíti a szolgáltató.

[HWSW] Új díjcsomagot vezet be kábeles internet-hozzáférés szolgáltatásában a UPC: a nagyobb sebességet, megemelt adatforgalmi limitet és több gép csatlakoztatásának lehetőségét ígérő csomagot chello plus néven értékesíti a szolgáltató.

Havi 20 gigabájtos adatforgalmi korlátot (az eredeti chello 15 GB-nyi letöltést tesz lehetővé), 768/256 kbps (nem garantált) le- és feltöltési sebességet, több e-mail címet és nagyobb webtárhelyet, továbbá legfeljebb három számítógépből álló hálózat csatlakoztatását teszi lehetővé az új díjcsomag.

A chello plus listaára áfával együtt 29 990 forint (a chelloé 11 990 Ft), ám ez csak a határozatlan idejű szerződést kötő ügyfelekre vonatkozik. A legalább egy éves hűségnyilatkozatot aláírók áfával együtt már havi 16 900 forintért előfizethetnek a chello plusra, a már chello előfizetéssel rendelkező ügyfelek pedig ha október 31-ig legalább egy évre megrendelik a chello plust, az első három hónapban mindössze 10 900 forintos havidíjért szörfözhetnek.

Négy új településen, Veszprém, Tatabánya, Dunaújváros és Várpalota kábeltelevízió hálózata mentén élők is előfizethetnek a UPC chello internetszolgáltatására. A végrehajtott fejlesztések révén augusztustól újabb 70 ezer háztartás csatlakozhat az internethez a UPC kábeltévés hálózatán keresztül. Az országban így a szolgáltató internetszolgáltatását elvileg több mint félmilliónyian vehetik igénybe.

a címlapról