Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Kihirdették a Matáv-Westel hívások új tarifáit

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. augusztus 18. 12:25
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Mint korábban hírt adtunk róla : egy hírközlési felügyeleti határozatot követően szeptembertől olcsóbban lehet majd hívni a westeles mobilszámokat a vezetékes vonalakról.

[HWSW] Mint korábban hírt adtunk róla: egy hírközlési felügyeleti határozatot követően szeptembertől olcsóbban lehet majd hívni a westeles mobilszámokat a vezetékes vonalakról.

A Matáv szeptember elsejétől változó szerződési feltételei már tartalmazzák az új tarifákat. Ezek szerint a legtöbb díjcsomag keretében a mai 75 forint helyett 69,125 forint lesz egy perces Westel-irányú beszélgetés csúcsidőben. A csúcsidőn kívüli percdíj kerek ötvenről pontosan 46,675 forintra csökken. A tarifaváltozással a hazai mobilszolgáltatók közül a westeles ügyfeleket lehet majd a legolcsóbban hívni vezetékes vonalról.


csúcsidőben
csúcsidőn kívül
Pannon GSM
78,75
47,50
Vodafone
76,25
56,25
Westel
69,175
46,675

Hívás Matáv vonalról mobil irányba 2003. szeptember 1-től (Bázis díjcsomagban)

Más díjcsomagok (Minimál, Kontroll, Ritmus 200/200-, ADSL Komplex), illetve nyilvános állomásról kezdeményezett hívások esetén a tarifák jelentősen eltérhetnek. A fenti csomagoknál westeles hívás esetén csúcsidei percdíj 61 és 110, a csúcsidőn kívüli hívás díja pedig 39 és 74 forint között mozog.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.