Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 15. 17:11

A Palm ismét csökkentette Tungsten T kéziszámítógépe árát

[infoSync] Röviddel a Palm Tungsten T2 tenyérgép bemutatása után tovább csökkentette az első generációs Tungsten T kéziszámítógép árát a Palm. Az 50 dolláros árcsökkentést követően 349 dollárért vásárolható meg a megjelenésekor 499 dollárért értékesített tenyérgép.

[infoSync] Röviddel a Palm Tungsten T2 tenyérgép bemutatása után tovább csökkentette az "első generációs" Tungsten T kéziszámítógép árát a Palm. Az 50 dolláros árcsökkentést követően 349 dollárért vásárolható meg a megjelenésekor 499 dollárért értékesített tenyérgép.

A "kifutó" modell raktárkészletét további ajándékokkal szeretné csökkenteni a vállalat, ezért az új vásárlók a Tungsten T mellé ingyen Veo Photo Traveler SDIO digitális kamera kiegészítőt és ingyenes kiszállítást kapnak.

A Tungsten T a Palm OS 5 operációs rendszerre épül, a gép lelke a Texas Instruments OMAP1510 processzora. A kijelző 16 bites, színes, felbontása 320x320 pixel. A tenyérgép memóriája 16 Mbyte, de SecureDigital kártyákkal természetesen tetszőleges méretűre bővíthető.

A készülék beépített Bluetooth adóvevővel is rendelkezik. A Tungsten T-t beépített lítium-ion akkumulátor működteti, a gyártó állítása szerint átlagos használat mellett akár egy hétig is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról