Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 4. 16:53

Új LCD-monitort dob piacra az Iiyama

[Clubic.com] Újabb taggal bővítette ProLite monitorcsaládját az Iiyama. Az új, ProLite E431S típusjelzésű LCD-monitor 17-os képátlóval rendelkezik és fehér vagy fekete színekben lesz megvásárolható. A monitorba épített LCD panel kiváló utánvilágítási idővel rendelkezik, a 16 ms-os paraméter mind videolejátszásra, multimédiás alkalmazások futtatására, mind játékra alkalmassá teszi a monitort.

[Clubic.com] Újabb taggal bővítette ProLite monitorcsaládját az Iiyama. Az új, ProLite E431S típusjelzésű LCD-monitor 17"-os képátlóval rendelkezik és fehér vagy fekete színekben lesz megvásárolható. A monitorba épített LCD panel kiváló utánvilágítási idővel rendelkezik, a 16 ms-os paraméter mind videolejátszásra, multimédiás alkalmazások futtatására, mind játékra alkalmassá teszi a monitort.

készülék kontrasztaránya 450:1-hez, fényereje 250 kandella/m2. A készülék spcifikációja szerint a Samsung és a Hyundai felsőkategóriás 17"-os modelljeire hasonlít, viszont ezen a monitoron digitális, DVI-D csatlakozó is található.

Az Iiyama ProLite E431S monitor láthatósági szöge 140/120 fok, méretei 368,5 x 188,5 x 379 mm, súlya 4,1 kg. A multimédiás készülékben két apró hangszóró is található. A monitor ára és pontos megjelenési időpontja sajnos egyelőre nem ismert.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról