Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Új LCD-monitort dob piacra az Iiyama

Ady Krisztián, 2003. augusztus 04. 16:53
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Clubic.com] Újabb taggal bővítette ProLite monitorcsaládját az Iiyama. Az új, ProLite E431S típusjelzésű LCD-monitor 17-os képátlóval rendelkezik és fehér vagy fekete színekben lesz megvásárolható. A monitorba épített LCD panel kiváló utánvilágítási idővel rendelkezik, a 16 ms-os paraméter mind videolejátszásra, multimédiás alkalmazások futtatására, mind játékra alkalmassá teszi a monitort.

hirdetés
[Clubic.com] Újabb taggal bővítette ProLite monitorcsaládját az Iiyama. Az új, ProLite E431S típusjelzésű LCD-monitor 17"-os képátlóval rendelkezik és fehér vagy fekete színekben lesz megvásárolható. A monitorba épített LCD panel kiváló utánvilágítási idővel rendelkezik, a 16 ms-os paraméter mind videolejátszásra, multimédiás alkalmazások futtatására, mind játékra alkalmassá teszi a monitort.

készülék kontrasztaránya 450:1-hez, fényereje 250 kandella/m2. A készülék spcifikációja szerint a Samsung és a Hyundai felsőkategóriás 17"-os modelljeire hasonlít, viszont ezen a monitoron digitális, DVI-D csatlakozó is található.

Az Iiyama ProLite E431S monitor láthatósági szöge 140/120 fok, méretei 368,5 x 188,5 x 379 mm, súlya 4,1 kg. A multimédiás készülékben két apró hangszóró is található. A monitor ára és pontos megjelenési időpontja sajnos egyelőre nem ismert.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!