Szerző: roberto

2003. augusztus 3. 16:52

LinuxWorld: a jövő héten San Francisco lesz a linuxos üzleti világ központja

Kedden délután kezdődik a Linux-ipar szokásos, félévenkénti

Kedden délután kezdődik a Linux-ipar szokásos, félévenkénti konferenciája és kiállítása, a LinuxWorld. A San Franciscó-i Moscone Centerben rendezendő esemény a linuxos világ legnagyobb rendezvénye, amelyen több mint 150 cég vesz részt, és ahol várhatóan több fontos bejelentést is hallhatunk a Linux-ipar nagyjaitól. A kiállítók közt olyan cégek szerepelnek, mint Computer Associates, a Dell, a HP, az IBM, az Intel, a Novell, az Oracle és a Sun Microsystems.

A programbeszédek közül az elsőt Peter Blackmore tartja a Hewlett-Packard vállalati rendszerek csoportjától Linux: a következő állomás címmel, még aznap tart előadást Jonathan Schwartz, a Sun Microsystems szoftverrészlegének alelnöke a Linux és a Java kapcsolatáról, míg a Red Hat Inc. elnök-vezérigazgatója, Matthew J. Szulik Változásokra nyitottan címmel a nyílt forráskódú modellről fog beszélni, illetve annak gazdasági és szociális hatásairól.

További érdekesség, hogy a Microsoft ismét szerepel a kiállítók közt, az egy évvel ezelőtti felbukkanásuk nagy meglepetést keltett, akkor a Windows CE Shared Source Licensing Programmal és a Microsoft Services for Unix Version 3.0-val érkeztek a redmondiak, ám az előzetes félelmek ellenére a cég jelenléte nem okozott botrányt.

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.

a címlapról

Hirdetés

AWS és microservice meetupokkal kezdjük az őszt!

2021. szeptember 20. 07:56

A nyári leállás után, október 5-én és 7-én az Amazon felhőszolgáltatása és a microservicek témája köré épülő meetupokkal indul újra a HWSW free! meetup-sorozat.