Szerző: roberto

2003. július 29. 22:47

Megjelent a KDE 3.1.3 grafikus munkakörnyzet

[KDE] A KDE Projekt ma jelentette be a KDE grafikus munkakörnyezet

[KDE] A KDE Projekt ma jelentette be a KDE grafikus munkakörnyezet harmadik hibajavító és nyelvi frissítését, a KDE 3.1.3-at. Az alapvető asztali környezeten kívül tizenhét egyéb programcsomagot tartalmazó KDE friss kiadásához ötvenkét természetes nyelven -- köztük természetes magyarul is -- elérhető fordítás, és a teljes rendszer nyílt forráskódú licencfeltételekkel terjeszthető. Az előző kiadás apróbb hibáinak javításai és a frissítések a KDE csaknem minden csomagját érintették, különösen sok (tizenöt) problémát oldottak meg a fejlesztők a KMailben, a környezet integrált levelezőprogramjában.

A desktop rendszer csomagjai forráskódban és előre fordított bináris formában is letölthetőek az ASP 9, a Conectiva 7.0-9.0, a Debian 3.0, a Red Hat 9, a Slackware 8.1-9.0, valamint a SuSE 7.2-8.2 Linuxokra download.kde.org címről kiindulva. A friss KDE a Qt rendszerkönyvtár legalább 3.1.0-s verzióját igényli, és kiegészíthető a külön letölthető KOffice irodai programcsomag 1.3-as verziójának bétájával.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról