Szerző: roberto

2003. július 29. 22:47

Megjelent a KDE 3.1.3 grafikus munkakörnyzet

[KDE] A KDE Projekt ma jelentette be a KDE grafikus munkakörnyezet

HIRDETÉS

[KDE] A KDE Projekt ma jelentette be a KDE grafikus munkakörnyezet harmadik hibajavító és nyelvi frissítését, a KDE 3.1.3-at. Az alapvető asztali környezeten kívül tizenhét egyéb programcsomagot tartalmazó KDE friss kiadásához ötvenkét természetes nyelven -- köztük természetes magyarul is -- elérhető fordítás, és a teljes rendszer nyílt forráskódú licencfeltételekkel terjeszthető. Az előző kiadás apróbb hibáinak javításai és a frissítések a KDE csaknem minden csomagját érintették, különösen sok (tizenöt) problémát oldottak meg a fejlesztők a KMailben, a környezet integrált levelezőprogramjában.

A desktop rendszer csomagjai forráskódban és előre fordított bináris formában is letölthetőek az ASP 9, a Conectiva 7.0-9.0, a Debian 3.0, a Red Hat 9, a Slackware 8.1-9.0, valamint a SuSE 7.2-8.2 Linuxokra download.kde.org címről kiindulva. A friss KDE a Qt rendszerkönyvtár legalább 3.1.0-s verzióját igényli, és kiegészíthető a külön letölthető KOffice irodai programcsomag 1.3-as verziójának bétájával.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 04:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.