:

Szerző: Ady Krisztián

2003. július 24. 11:20

Megjelent a DirectX futtatási környezet hibajavításokat tartalmazó, 9.0b változata

Megjelent és a Microsoft letöltéseket tartalmazó weboldaláról , valamint a Windows Update webhelyen keresztül letölthető a DirectX futtatási környezet legújabb, 9.0b verziója.

Megjelent és a Microsoft letöltéseket tartalmazó weboldaláról, valamint a Windows Update webhelyen keresztül letölthető a DirectX futtatási környezet legújabb, 9.0b verziója.

Az új változat a Microsoft leírása szerint teljesítményt növelő optimalizációkat is tartalmaz, valamint egy súlyos biztonsági problémát hivatott orvosolni, mely a DirectShow modulban és a MIDI interfész kezelésében található. A hiba segítségével egy megfelelően formázott weboldalon keresztül bármilyen program elindítható a felhasználó számítógépén.

A weben keresztül települő változat futtatható állománya innen tölthető le.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.