Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Megjelent a DirectX futtatási környezet hibajavításokat tartalmazó, 9.0b változata

Ady Krisztián, 2003. július 24. 11:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megjelent és a Microsoft letöltéseket tartalmazó weboldaláról , valamint a Windows Update webhelyen keresztül letölthető a DirectX futtatási környezet legújabb, 9.0b verziója.

hirdetés
Megjelent és a Microsoft letöltéseket tartalmazó weboldaláról, valamint a Windows Update webhelyen keresztül letölthető a DirectX futtatási környezet legújabb, 9.0b verziója.

Az új változat a Microsoft leírása szerint teljesítményt növelő optimalizációkat is tartalmaz, valamint egy súlyos biztonsági problémát hivatott orvosolni, mely a DirectShow modulban és a MIDI interfész kezelésében található. A hiba segítségével egy megfelelően formázott weboldalon keresztül bármilyen program elindítható a felhasználó számítógépén.

A weben keresztül települő változat futtatható állománya innen tölthető le.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.