Szerző: Ady Krisztián

2003. július 24. 11:20

Megjelent a DirectX futtatási környezet hibajavításokat tartalmazó, 9.0b változata

Megjelent és a Microsoft letöltéseket tartalmazó weboldaláról , valamint a Windows Update webhelyen keresztül letölthető a DirectX futtatási környezet legújabb, 9.0b verziója.

Megjelent és a Microsoft letöltéseket tartalmazó weboldaláról, valamint a Windows Update webhelyen keresztül letölthető a DirectX futtatási környezet legújabb, 9.0b verziója.

Az új változat a Microsoft leírása szerint teljesítményt növelő optimalizációkat is tartalmaz, valamint egy súlyos biztonsági problémát hivatott orvosolni, mely a DirectShow modulban és a MIDI interfész kezelésében található. A hiba segítségével egy megfelelően formázott weboldalon keresztül bármilyen program elindítható a felhasználó számítógépén.

A weben keresztül települő változat futtatható állománya innen tölthető le.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról