Szerző: roberto

2003. július 28. 10:55

A SuSE és az SAP tovább bővítik együttműködésüket

[SuSE, HWSW] A SuSE és az SAP újabb közös megállapodást

[SuSE, HWSW] A SuSE és az SAP újabb közös megállapodást jelentett be, amely a két cég közös ügyfeleinek igényeit szolgálja. Az SAP üzleti megoldásait a UnitedLinux-alapú SuSE Linux Enterprise Serveren futtató felhasználók a jövőben egyetlen helyről kaphatnak támogatást a speciálisan képzett szakemberektől akár a hét minden napjának mind a huszonnégy órájában. A segítségnyújtás az alkalmazásszintű SAP-problémáktól kezdve egészen Linux rendszerek forráskódjáig hatoló kérdésekig áll az ügyfelek rendelkezésére.

A SuSE bejelentette továbbá, hogy az ügyfelek által jelentett hibák megoldásait, javításait azonnal elérhetővé teszik tesztelés előtt álló javítócsomagok formájában, amelyek később természetesen a terméktámogatási szerződések kitételeinek megfelelően elérhetőek lesznek a letesztelt, hitelesített javításokként is.

Richard Seibt, a SuSE elnök-vezérigazgatója a közös bejelentés kapcsán elmondta, hogy "az SAP és a SuSE által nyújtott terméktámogatással a két cég közös vállalati felhasználói hasznát látják majd a vállalati Linux-megoldásoknak és világszerte elérhető támogatásnak", majd hozzátette, hogy "ez egy újabb fontos lépés a Linux vállalati számítástechnikában való terjesztésében".

A SuSE tavaly októberben lépett elő az SAP technológiai partnerévé, a partnerségnek a mostani bejelentés előtt is voltak már kézzelfogható eredményei, a SuSE az év elején több Dell, a Fujitsu Siemens, Hewlett-Packard és IBM Intel-alapú szerverhez adott ki tanúsítványt, amely szerint alkalmasak a mySAP elektronikus üzletviteli platform SuSE Linux Enterprise Server operációs rendszeren való használatára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról