Szerző: castor

2003. július 25. 10:27

Letölthető a No Mans Land stratégiai játék demó verziója

A német CDV Software Entertainment kiadó megjelentetett egy kipróbálható verziót a készülő No Mans Land: Fight For Your Rights című játékból. A két küldetést tartalmazó, 204 MB-os demóban először a spanyol, majd az amerikai csapatok élén kell bizonyítanunk.

A német CDV Software Entertainment kiadó megjelentetett egy kipróbálható verziót a készülő No Man's Land: Fight For Your Rights című játékból. A két küldetést tartalmazó, 204 MB-os demóban először a spanyol, majd az amerikai csapatok élén kell bizonyítanunk.

A Related Designs fejlesztőcsapat által készülő valós-idejű stratégiai játék teljes verziójában összesen 30 küldetést kapunk majd. Minden helyszín három dimenzióban épül fel, így szabadon közelíthetjük, vagy tavolíthatjuk a nézőpontot, illetve tetszésünk szerint forgathatjuk a kamerát.


No Mans Land

A 17. század elejétől a 19. század végéig tartó történet során végigkövethetjük a technika fejlődését: míg az indiánok egyre jobb kenukkal közlekednek, addig a telepesek folyamatosan fejlesztik a vasúti halózatukat.

Már az előzetes információk alapján is kitűnőnek ígérkezik a program, de ha végignézünk a CDV által nemrég kiadott stratégiai játékokon (Blitzkrieg, American Conquest, Sudden Strike, Cossacks), akkor szinte biztosan lehetünk a sikerben.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról