:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 16. 23:09

Az ASUS nem cseréli ki az MTH-val szerelt alaplapjait

Az ASUS nem cseréli ki az i820 chipsetes MTH-val szerelt alaplapjait. A vállalat mérnökei az Intel szakembereivel közösen megvizsgálták az ASUS alaplapokat és arra a következtetésre jutottak, hogy az Intel által vázolt probléma csak nagyon kevés esetben fordul elő.

A hibajelenség csak bizonyos típusú SDRAM modulok és tápegységek használata esetén jelentkezik. Megfelelő alkatrészek használata esetén az alaplapok és a velük szerelt számítógépek működése teljesen hibamentes. Az ASUS eddig semmiféle negatív visszajelzést nem kapott i820+MTH alaplapjainak (P3C2000, CUC2000, CUC2000-M) megbízhatóságát illetően, és az alaplapok hibastatisztikái sem kiugróan magasak más gyártók termékeihez képest.

Ugyanakkor a későbbi problémák megelőzése érdekében az ASUS leállítja P3C2000, CUC2000 és CUC2000-M típusú alaplapjainak gyártását és szállítását, és kéri a disztribútorait, hogy a továbbiakban ne értékesítsenek ilyen alaplapokat, azokat az ASUS által meghatározott módon juttassák vissza a gyártóhoz.

Az ASUS P3C-E, P3C-L, P3C-S, P3C-LS és P3C-D alaplapok i820 chipkészletet és Rambus DRAM memóriát használnak, a probléma ezeket az alaplapokat nem érinti, ezért a gyártásuk és értékesítésük tovább folyik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

weekly

0

Mit adott nekünk a GSM?

2024. április 26. 10:20

Hazánkban harminc éve indultak az első GSM-hálózatok, ennek elő- és utóéletéről csevegünk kicsit ebben az adásban.

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.