Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. július 16. 11:44

Klasszikusok mellett képregény is letölthető a HP e-booktárából

Három klasszikus mellett Garfield képregényekkel is frissítették múlt hónapban a HP e-booktárát . A Microsoft Readerrel olvasható -- .lit kiterjesztésű -- fájlként felkerült művek gyűjteménye havonta frissül.

[HWSW] Három klasszikus mellett Garfield képregényekkel is frissítették múlt hónapban a HP e-booktárát. A Microsoft Readerrel olvasható -- .lit kiterjesztésű -- fájlként felkerült művek gyűjteménye havonta frissül.

Arany János Toldi trilógiájával, Alexandre Dumas: Monte Cristo grófjával, a Grimm testvérek legszebb meséivel, valamint Jim Davis népszerű macskájának képregényével, azaz a hétfői napok esküdt ellenségének, Garfieldnek a történeteivel bővült a HP e-booktára. A sztoikus macska történeteit az e-booktár szerkesztőjének ígérete szerint hetente bővítik majd egy-egy újabb képregény-epizóddal.

Az egy évvel ezelőtt hat művel indult e-booktár választéka mára 28 klasszikus, szórakoztató és kortárs műre bővült. A HP magyarországi e-könyvgyűjteményével a kéziszámítógépekre letölthető tartalmak bővítését célozta meg -- így a könyvek egy része az ajánlás szerint csak a hp iPAQ készülékein nyújtanak élvezhető minőséget.

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról