:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. július 9. 15:08

Az IBM hároméves szerződést kötött az Avayával

[Mmd] Az IBM ma bejelentette, hogy hároméves

[Mmd] Az IBM ma bejelentette, hogy hároméves igényalapú üzleti átállási szerződést kötött a kommunikációs hálózatok és üzleti szolgáltatások egyik vezető szolgáltatójával, az Avaya Inc.-vel. A szerződésnek megfelelően az IBM Business Consulting Services integrálja az Avaya alapvető üzleti folyamatait, lehetővé téve a vállalati szintű fejlesztéseket és az ügyfelek jobb kiszolgálását, valamint fokozva az üzleti partnerekkel és beszállítókkal való együttműködés hatékonyságát.

A nyitott és integrált informatikai rendszereknek és üzleti alkalmazásoknak köszönhetően az Avaya egységes képet kap majd tevékenységének valamennyi folyamatáról, beleértve az értékesítést, az ügyfélszolgálatot, a logisztikai hálózatot és a pénzügyeket is. Segítségével a vállalat gyorsabban tud majd reagálni a kereslet, a logisztika, az árképzés, a konkurencia és a tőkepiac változásaira, bárhol és bármikor legyen is szükség erre.

Az IBM és az Avaya együttműködése a termékek és szolgáltatások új, egyszerű "modell-alapú" elgondolásának továbbfejlesztésére vonatkozik, melynek segítségével ügyfeleik korszerű termékportfoliót, valamint felhasználóbarát árajánlat-kérési és megrendelési lehetőségeket kapnak a szolgáltatások testre szabottságának megtartása mellett. Az IBM segítségével az Avaya kiterjedt elosztó- és beszállítói csatornákkal, valamint fejlettebb raktározási folyamatokkal támogatja az új ügyfél- és értékesítési rendszereket.

Az IBM és az Avaya előtérbe helyezi a minőség folyamatos javítását és az ügyfelek tevékenységének hatékonyságát. Ennek érdekében olyan dinamikus önkiszolgáló internetes és egyéb valós idejű alkalmazásokat kínál, amelyek gyorsabb megrendelést biztosítanak, és emellett nagyobb rugalmasságot tesznek lehetővé a támogatás, az ügyfélszolgálat és a számlázás terén.

Ennek a kezdeményezésnek a segítségével az Avaya jelentősen megerősíti a szervereket, növeli az alkalmazás-kapacitást és lehetővé teszi a nyitott, egységes és szabványos informatikai infrastruktúra kiépítését. A társaság megszünteti az összetett, személyre szabott kódokra vonatkozó követelményeket valamint a maradvány- és ismétlődő alkalmazásokat, ezáltal javítva az adatminőséget és a vezetőségi jelentések hatékonyságát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.