Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

700 milliós megállapodás a Matáv és a Tak-Invest között

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. július 08. 14:32
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

2003. július 8-án Vetési Iván, a Matáv igazgatóhelyettese és Dudics János, a Tak-Invest Kft. ügyvezető igazgatója 3 évre szóló szerződést kötött 700 millió forint értékben. A szerződés szerint a Matáv 50 takarékszövetkezet több mint 300 fiókjának adatátviteli összeköttetését biztosítja. A megoldás az egyes takarékszövetkezetek kirendeltségei és központja között csillagpontos bérelt vonali hálózat kialakítását és Cisco aktív hálózati eszközök értékesítését jelenti.

hirdetés
[HWSW] 2003. július 8-án Vetési Iván, a Matáv igazgatóhelyettese és Dudics János, a Tak-Invest Kft. ügyvezető igazgatója 3 évre szóló szerződést kötött 700 millió forint értékben. A szerződés szerint a Matáv 50 takarékszövetkezet több mint 300 fiókjának adatátviteli összeköttetését biztosítja. A megoldás az egyes takarékszövetkezetek kirendeltségei és központja között csillagpontos bérelt vonali hálózat kialakítását és Cisco aktív hálózati eszközök értékesítését jelenti.

A Matáv Üzleti Megoldások Üzletága komplex szolgáltatást dolgozott ki, amely a takarékszövetkezetek adatátviteli és biztonságtechnikai rendszerének fejlesztését segíti elő, melyben a Matáv Csoport 3 tagvállalata a Matávcom Kft, a BCN Kft és a SafeCom Rt. is közreműködik. Az ajánlat a MultiLAN szolgáltatásra és videomegfigyelő rendszer alkalmazására épül.

A mai napon aláírt szerződés 1 évre tervezett projekt keretében 300 takarékszövetkezeti fiók adatátviteli összeköttetéséről szól, mely hálózatokon a Tak-Invest kisbanki szoftverének segítségével lehetőség nyílik a takarékszövetkezetek számára az EU elvárásoknak is megfelelő, központosított rendszer üzemeltetésére. Az egyes pénzintézeti hálózatok kiépítésére és üzemeltetésére 3 éves időtartamra, 700 millió forint értékben született megállapodás. Ennek keretében a Matáv vállalja, hogy hálózati beruházásait az igényeknek megfelelően ütemezi, továbbá kiemelt megbízhatóságú és jövőálló szolgáltatásokat, a CISCO minőségi termékeit és nem utolsó sorban jelentős kedvezményeket kínál.

A projekt első szakaszában 35 takarékszövetkezet összesen közel 200 végpontos adatátviteli hálózatának létesítése kezdődik meg. A Matáv ezzel a szerződéssel, figyelembe véve az ugyancsak kisbanki szoftverekkel foglalkozó cégekkel kötött szerződéseit, a takarékszövetkezeti piac 75-80 százalékát szolgálja ki komplex távközlési, informatikai megoldásokkal.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.