Szerző: Bodnár Ádám

2003. július 4. 13:33

A Siemens Kelet-Európa vezető mobiltechnika-szállítójává lépett elő

A Siemens AG mobiltelefonos ágazata, a Siemens mobile a legutóbbi felmérések szerint vezeti a kelet-európai mobilpiacot.

HIRDETÉS

A Siemens AG mobiltelefonos ágazata, a Siemens mobile a legutóbbi felmérések szerint vezeti a kelet-európai mobilpiacot.

Ellentétben Nyugat-Európával, ebben a régióban még kétszámjegyű a növekedés üteme, sőt a legnagyobb piacon, Oroszországban az évi száz százalékot is meghaladja: itt a mobiltulajdonosok száma 2002. április és 2003. április közötti évben 8,6 millióról 18 millióra nőtt.

A Siemens a mobil- és zsinór nélküli telefonok, továbbá a mobilhálózatok terén egyaránt piacvezető Oroszországban. A kelet-európai mobil-telítettség ma még számos országban messze elmarad a nyolcvan százalékos nyugat-európaitól.

A Siemens-mobilok első vagy második helyet foglalnak el 30-35 százalékos részesedéssel Horvátországban, Oroszországban, Boszniában, Belaruszban, Magyarországon, Lettországban és Litvániában. A mobilinfrastruktúra tekintetében a Siemens Oroszországban, Horvátországban és Boszniában áll a mezőny élén, 24 százalékos részesedéssel.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 04:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.