:

Szerző: castor

2003. július 4. 09:41

Szeptemberben jön konzolokra a Colin McRae Rally 04

A Codemasters bejelentette, hogy a Colin McRae Rally 04 idén szeptemberben fog megjelenni -- a tervek szerint csak Xbox és PlayStation 2 konzolokra.

A Codemasters bejelentette, hogy a Colin McRae Rally 04 idén szeptemberben fog megjelenni -- a tervek szerint csak Xbox és PlayStation 2 konzolokra.

A programban összesen 20 valós raliautó közül választhatunk, melyekkel mintegy nyolc játékmódban versenyezhetünk. Ezek közt egyaránt lesznek offline és online módok. A helyszínek is igen változatosnak ígérkeznek, ugyanis 8 ország (Nagy-Britannia, Svédország, Egyesült Államok, Finnország, Ausztrália, Spanyolország, Görögország, Japán) pályáin száguldozhatunk majd.

A grafikai megjelenítésért egy új és gyorsabb engine a felelős, mellyel sokkal jobb minőségű textúrákat lehet megjeleníteni, illetve ennek köszönhetően a környezet is jelentős változásokon esik át az előző részhez képest. A fejlesztők egyben megígérték, hogy az eddigieknél jóval összetettebb beállítási lehetőségekre számíthatunk majd a versenyek előtt, illetve szervizpontoknál.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.