Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. július 2. 16:20

Napi ezer vásárló a Fotexneten

A FOTEXnet Áruház júniusi akcióinak köszönhetően nagymértékben megugrott az internetes áruházban a vásárlók száma. A FOTEXnet szerint a vásárlási lázban szerepet játszott az ingyenes házhozszállításhoz szükséges vásárlási minimum értékének csökkentése is.

[HWSW] A FOTEXnet Áruház júniusi akcióinak köszönhetően nagymértékben megugrott az internetes áruházban a vásárlók száma. A FOTEXnet szerint a vásárlási lázban szerepet játszott az ingyenes házhozszállításhoz szükséges vásárlási minimum értékének csökkentése is.

A szokásos nyári uborkaszezon első hónapja kiemelkedő eredményeket hozott a FOTEXnet számára, hiszen először sikerült huzamosabb ideig túllépni a napi ezer megrendelést. A FOTEXnet ügyvezetője szerint az év eleje óta hónapról hónapra megduplázta a forgalmát az internetes áruház, ám a júniusi vásárlási rohamra még így sem számítottak.

A júniusi kánikula hatására a hónap slágertermékei elsősorban a klímák és ventilátorok voltak, mellettük továbbra is nagy volt a kereslet az egyéb műszaki és számítástechnikai cikkek és az akciós árú kártyafüggelten mobiltelefonok iránt is.

a címlapról