Szerző: Barna József

2003. június 29. 15:38

Rövidesen megvásárolható az MSI KT6 Delta

Az MSI a héten hivatalosan is bejelentette a 400 MHz-es rendszerbuszt igénylő Athlon XP processzorokat kezelni képes VIA KT600 lapkakészletre épülő alaplapját. A KT6 Delta rövidesen megvásárolható lesz.

HIRDETÉS

Az MSI a héten hivatalosan is bejelentette a 400 MHz-es rendszerbuszt igénylő Athlon XP processzorokat kezelni képes VIA KT600 lapkakészletre épülő alaplapját. A KT6 Delta rövidesen megvásárolható lesz.

Az alaplap a VIA régóta várt KT600 chipsetére épül. Amint az ismert, a VIA KT600 északi híd egyetlen újdonsága a csekély példányszámban forgalmazott KT400A-hoz képest, hogy hivatalosan is támogatja a 400 MHz-es rendszerbuszt használó Athlon XP processzorokat. A korai tesztek tanúsága szerint a KT600 esetenként a sebességbajnok NVIDIA nForce2-t is felülmúló teljesítményt nyújt.

A KT6 Deltán 1 8x AGP, 5 PCI és 3 DDR DIMM foglalat található. A VIA VT8237 déli hídnak köszönhetően az ATA/133-vezérlő mellett található a modellen Serial ATA RAID-vezérlő, egy nyolcportos USB 2.0-vezérlő, hálózati vezérlő, HomePNA-vezérlő és hatcsatornás, S/PDIF kimenettel ellátott, Sensaura-kompatibilis hangprocesszor is. Ezeken túlmenően a lap egyes változataira került egy Promise ATA RAID-vezérlő és egy Broadcom gigabites hálózati vezérlő is.

A KT6 Delta a Speedster BIOS-nak köszönhetően támogatja a túlhajtást, így lehetővé teszi az aszinkron rendszerbusz/memóriabusz-beállításokat, a memória feszültségének 0,05 Voltonkénti módosítását és a processzor feszültségének 0,0125 Voltonkénti beállítását. Az alaplap várható fogyasztói áráról egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.