Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Hamarosan piacon az ATI chipkészletre épülő ASUS P4R800-VM alaplap

Bodnár Ádám, 2003. június 26. 15:29
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Asustek hamarosan piacra dobja ASUS P4R800-VM alaplapját, amely az ATI Technologies nemrégiben megjelent Radeon 9100 IGP chipkészletére épül.

hirdetés
Az Asustek hamarosan piacra dobja ASUS P4R800-VM alaplapját, amely az ATI Technologies nemrégiben megjelent Radeon 9100 IGP chipkészletére épül.

A Micro-ATX formátumú alaplapon Socket478 processzorfoglalatot találni, amelyben 400, 533 és 800 MHz-es front side busszal működő Pentium 4 és Celeron lapkákat építhet a felhasználó. Az alaplapi chipkészlet természetesen támogatja a Hyper-Threading technológiát is. A kétcsatornás memóriavezérlő legfeljebb 4 Gbyte DDR400 SDRAM-ot támogat, ezeket 4 DDR DIMM aljzatba lehet beszerelni.

A southbridge chip integrált 5.1 csatornás hangvezérlőt, ATA100-kompatibilis IDE-vezérlőt, 10/100 Mbps Ethernet-kontrollert és USB2.0 vezérlőt is tartalmaz. Az ASUS P4R800-VM alaplaphoz közvetlenül legfeljebb hat USB2.0 eszközt lehet csatlakoztatni. A bővítőkártyák fogadására 3 PCI és 1 AGP8X foglalatot alakítottak ki.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.