Szerző: Bodnár Ádám

2003. június 25. 15:45

Új tesztprogram érkezik: AquaMark3

Hamarosan megjelenik a Massive Development által fejlesztett AquaMark3 tesztprogram. A DirectX 9 benchmark a már megjelent Aquanox, Aquanox 2 és a jövőben megjelenő Spellforce játékok alapjául szolgáló krass motoron alapul. A készítők szerint a tesztprogram aprólékosan konfigurálható lesz és mind a legújabb, mind pedig a régebbi hardvereken jól összevethető eredményt szolgáltat.

Hamarosan megjelenik a Massive Development által fejlesztett AquaMark3 tesztprogram. A DirectX 9 benchmark a már megjelent Aquanox, Aquanox 2 és a jövőben megjelenő Spellforce játékok alapjául szolgáló "krass" motoron alapul. A készítők szerint a tesztprogram aprólékosan konfigurálható lesz és mind a legújabb, mind pedig a régebbi hardvereken jól összevethető eredményt szolgáltat.

Az AquaMark3 természetesen igényli és támogatja a legújabb hardvereket, de a weboldalon olvasható dokumentumok tanúsága szerint már egy 750 MHz-es Athlon vagy Pentium III processzorral és DirectX 8 gyorsítást kínáló grafikus kártyával is működésre bírható. Az összes vizuális hatás maradéktalan élvezetéhez DirectX 9 gyorsítót és legalább 1 GHz-es processzort, 256 Mbyte memóriát és persze Windows operációs rendszert kell az AquaMark3 rendelkezésére bocsátani.

A tesztprogramból több kép és egy előzetes videó is elérhető a www.aquamark3.com oldalon. Ugyanitt fórum is nyílt, ahol akár a fejlesztőkkel is lehet társalogni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról