:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. június 25. 15:45

Új tesztprogram érkezik: AquaMark3

Hamarosan megjelenik a Massive Development által fejlesztett AquaMark3 tesztprogram. A DirectX 9 benchmark a már megjelent Aquanox, Aquanox 2 és a jövőben megjelenő Spellforce játékok alapjául szolgáló krass motoron alapul. A készítők szerint a tesztprogram aprólékosan konfigurálható lesz és mind a legújabb, mind pedig a régebbi hardvereken jól összevethető eredményt szolgáltat.

Hamarosan megjelenik a Massive Development által fejlesztett AquaMark3 tesztprogram. A DirectX 9 benchmark a már megjelent Aquanox, Aquanox 2 és a jövőben megjelenő Spellforce játékok alapjául szolgáló "krass" motoron alapul. A készítők szerint a tesztprogram aprólékosan konfigurálható lesz és mind a legújabb, mind pedig a régebbi hardvereken jól összevethető eredményt szolgáltat.

Az AquaMark3 természetesen igényli és támogatja a legújabb hardvereket, de a weboldalon olvasható dokumentumok tanúsága szerint már egy 750 MHz-es Athlon vagy Pentium III processzorral és DirectX 8 gyorsítást kínáló grafikus kártyával is működésre bírható. Az összes vizuális hatás maradéktalan élvezetéhez DirectX 9 gyorsítót és legalább 1 GHz-es processzort, 256 Mbyte memóriát és persze Windows operációs rendszert kell az AquaMark3 rendelkezésére bocsátani.

A tesztprogramból több kép és egy előzetes videó is elérhető a www.aquamark3.com oldalon. Ugyanitt fórum is nyílt, ahol akár a fejlesztőkkel is lehet társalogni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.