:

Szerző: Ady Krisztián

2003. június 23. 16:28

GPRS és MMS roaming július 7-től a Pannon GSM előfizetőinek

A Pannon GSM Rt. pénteken közleményben tudatta előfizetőivel, hogy az Igénybevételi díjat utólag fizető szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és az ÁSZF 1. számú mellékletét képező

A Pannon GSM Rt. pénteken közleményben tudatta előfizetőivel, hogy az "Igénybevételi díjat utólag fizető" szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és az ÁSZF 1. számú mellékletét képező "Díjszabás" az alábbiak szerint módosul 2003. július 7-től:

A roaming során is elérhetővé válik a GPRS alapú WAP, a GPRS Internet és az MMS szolgáltatások használata.

A GPRS alapú WAP szolgáltatások
(Forgalmi díjas GPRS alapú WAP-hozzáférési szolgáltatás, Átalánydíjas GPRS alapú PannonW@P-hozzáférési szolgáltatás, Átalánydíjas GPRS alapú WAP-hozzáférési szolgáltatás)

A GPRS alapú WAP szolgáltatások forgalmi díja roaming során: 243,75 Ft / 100 KB.
Az adatmennyiség mérése 100 KB-os egységekben történik.

GPRS Internet szolgáltatások
(GPRS Internet 1, GPRS Internet 2)

A GPRS Internet szolgáltatások forgalmi díja roaming során: 243,75 Ft / 100 KB
Az adatmennyiség mérése 100 KB-os egységekben történik.

MMS szolgáltatás

MMS-küldés díja roaming során: 300,00 Ft / db
A bevezetés ideje alatt 2003. július 7-től visszavonásig féláron vehető igénybe az MMS-küldés.
Díja: 150,00 Ft/db.

A GPRS alapú WAP, GPRS Internet és MMS szolgáltatásokat a külföldi roaming során azon előfizető, számlás előfizetők vehetik igénybe, akik rendelkeznek GPRS alapú WAP szolgáltatással vagy valamelyik forgalmi díjas GPRS Internet szolgáltatással.

Az Átalánydíjas GPRS Internet szolgáltatás elôfizetői csak akkor vehetik igénybe a szolgáltatást, ha valamelyik forgalmi díjas GPRS Internet szolgáltatásra előfizetnek, a feltüntetett árak az áfát is tartalmazzák.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.