Szerző: Ady Krisztián

2003. június 23. 16:28

GPRS és MMS roaming július 7-től a Pannon GSM előfizetőinek

A Pannon GSM Rt. pénteken közleményben tudatta előfizetőivel, hogy az Igénybevételi díjat utólag fizető szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és az ÁSZF 1. számú mellékletét képező

HIRDETÉS

A Pannon GSM Rt. pénteken közleményben tudatta előfizetőivel, hogy az "Igénybevételi díjat utólag fizető" szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és az ÁSZF 1. számú mellékletét képező "Díjszabás" az alábbiak szerint módosul 2003. július 7-től:

A roaming során is elérhetővé válik a GPRS alapú WAP, a GPRS Internet és az MMS szolgáltatások használata.

A GPRS alapú WAP szolgáltatások
(Forgalmi díjas GPRS alapú WAP-hozzáférési szolgáltatás, Átalánydíjas GPRS alapú PannonW@P-hozzáférési szolgáltatás, Átalánydíjas GPRS alapú WAP-hozzáférési szolgáltatás)

A GPRS alapú WAP szolgáltatások forgalmi díja roaming során: 243,75 Ft / 100 KB.
Az adatmennyiség mérése 100 KB-os egységekben történik.

GPRS Internet szolgáltatások
(GPRS Internet 1, GPRS Internet 2)

A GPRS Internet szolgáltatások forgalmi díja roaming során: 243,75 Ft / 100 KB
Az adatmennyiség mérése 100 KB-os egységekben történik.

MMS szolgáltatás

MMS-küldés díja roaming során: 300,00 Ft / db
A bevezetés ideje alatt 2003. július 7-től visszavonásig féláron vehető igénybe az MMS-küldés.
Díja: 150,00 Ft/db.

A GPRS alapú WAP, GPRS Internet és MMS szolgáltatásokat a külföldi roaming során azon előfizető, számlás előfizetők vehetik igénybe, akik rendelkeznek GPRS alapú WAP szolgáltatással vagy valamelyik forgalmi díjas GPRS Internet szolgáltatással.

Az Átalánydíjas GPRS Internet szolgáltatás elôfizetői csak akkor vehetik igénybe a szolgáltatást, ha valamelyik forgalmi díjas GPRS Internet szolgáltatásra előfizetnek, a feltüntetett árak az áfát is tartalmazzák.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 00:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.