Szerző: castor

2003. június 19. 17:45

Megjelent az első Colin McRae Rally 04 videó

Megjelent az első, közel 10 MB-os videó a Colin McRae Rally 04 című játékból, és már le is tölthető a hivatalos honlap ról. A program az előző, harmadik résszel ellentétben nem fog megjelenni PC-re, ugyanis a jelenlegi tervek szerint csak Xbox és PlayStation 2 konzolokra fogják kiadni az idei karácsonyi szezonban.

HIRDETÉS

Megjelent az első, közel 10 MB-os videó a Colin McRae Rally 04 című játékból, és már le is tölthető a hivatalos honlapról. A program az előző, harmadik résszel ellentétben nem fog megjelenni PC-re, ugyanis a jelenlegi tervek szerint csak Xbox és PlayStation 2 konzolokra fogják kiadni az idei karácsonyi szezonban.

A programban összesen 20 valós raliautó közül választhatunk, melyekkel mintegy nyolc játékmódban versenyezhetünk. Ezek közt egyaránt lesznek offline és online módok. A helyszínek is igen változatosnak ígérkeznek, ugyanis 8 ország (Nagy-Britannia, Svédország, Egyesült Államok, Finnország, Ausztrália, Spanyolország, Görögország, Japán) pályáin száguldozhatunk majd.

A grafikai megjelenítésért egy új és gyorsabb engine a felelős, mellyel sokkal jobb minőségű textúrákat lehet megjeleníteni, illetve ennek köszönhetően a környezet is jelentős változásokon esik át az előző részhez képest. A fejlesztők egyben megígérték, hogy az eddigieknél jóval összetettebb beállítási lehetőségekre számíthatunk majd a versenyek előtt, illetve szervizpontoknál.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 17:49

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.