Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Az interneten is hallgatható az EstFM-ből alakult radiocafé 98.6

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. június 17. 19:20
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Elindult az EstFM jogutódjaként működő radiocafé 98.6 weboldala. A január óta sugárzó fővárosi rádióállomás honlapját a napokban nyitották meg a látogatók előtt a www.radiocafe.hu címen.

hirdetés
[HWSW] Elindult az EstFM jogutódjaként működő radiocafé 98.6 weboldala. A január óta sugárzó fővárosi rádióállomás honlapját a napokban nyitották meg a látogatók előtt a www.radiocafe.hu címen.

Az internetes jelenlét nemcsak a weboldalt, hanem az on-line rádióhallgatás lehetőségét is jelenti: igaz, a honlap tanúsága szerint egyelőre csak a Real Player 7-es és 8-as verzióival. A szájton egyébként a műsorok és vezetőik részletes bemutatásán túl zenei, kulturális hírek, valamint fórum is található.

Mint a rádióállomás közleménye kiemeli: a radiocafe.hu honlap célja, hogy a leglátogatottabb rádiós weboldal legyen a hazai piacon. A rádiósok júliustól a Medián Webaudit rendszerével auditáltatják a weboldal nézettségét, mely már az indulást követő időszakban elérte a napi 7-8000-es látogatószámot.

Kotlin alapok Androidhoz, Android refaktorálás, React Native gyorsítósáv, UX és analitika, Azure IoT Edge, fintech élesben: alkalmazásfejlesztés banki aggregátor API-ra, itthon először!