Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 17. 19:20

Az interneten is hallgatható az EstFM-ből alakult radiocafé 98.6

Elindult az EstFM jogutódjaként működő radiocafé 98.6 weboldala. A január óta sugárzó fővárosi rádióállomás honlapját a napokban nyitották meg a látogatók előtt a www.radiocafe.hu címen.

HIRDETÉS

[HWSW] Elindult az EstFM jogutódjaként működő radiocafé 98.6 weboldala. A január óta sugárzó fővárosi rádióállomás honlapját a napokban nyitották meg a látogatók előtt a www.radiocafe.hu címen.

Az internetes jelenlét nemcsak a weboldalt, hanem az on-line rádióhallgatás lehetőségét is jelenti: igaz, a honlap tanúsága szerint egyelőre csak a Real Player 7-es és 8-as verzióival. A szájton egyébként a műsorok és vezetőik részletes bemutatásán túl zenei, kulturális hírek, valamint fórum is található.

Mint a rádióállomás közleménye kiemeli: a radiocafe.hu honlap célja, hogy a leglátogatottabb rádiós weboldal legyen a hazai piacon. A rádiósok júliustól a Medián Webaudit rendszerével auditáltatják a weboldal nézettségét, mely már az indulást követő időszakban elérte a napi 7-8000-es látogatószámot.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:58

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.