Szerző: roberto

2003. június 24. 14:55

A SuSE Linux Enterprise Server vezeti az Oracle Application Standard Benchmarkot

[SuSE] A SuSE Linux ismét több hardverplatformon bizonyított, mint

HIRDETÉS

[SuSE] A SuSE Linux ismét több hardverplatformon bizonyított, mint kiváló szoftverplatform az Oracle-alapú megoldásokhoz. A SuSE Linux Enterprise Server 8 az Oracle Application Standard Benchmarkon, (OASB) mint adatbázist futtató operációs rendszer, a fürtözött és egyszerveres kategóriában is jelenleg az első helyen áll. A SuSE Linux Enterprise Server 8 nyújtotta a legmagasabb teljesítményt egy HP Proliant szerverfürtön, és szintén a SLES 8 érte el a legjobb linuxos eredményeket egyszerveres összeállításban egy IBM xSeries szerverrel. A részletek az Oracle webhelyén olvashatóak.

További hír, hogy a német disztribútor bejelentette, a SuSE Linux Enterprise Server 8 for S/390 és zSeries (31bit) vállalati terméke megszerezte az Oracle9i Database tanúsítványt. A tanúsítvány megerősíti a vállalati felhasználókat abban, hogy kiterjedt e-business infrastruktúra kialakításakor is alkalmazhatóak nyílt forráskódú megoldások.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:40

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.