Szerző: roberto

2003. június 24. 14:55

A SuSE Linux Enterprise Server vezeti az Oracle Application Standard Benchmarkot

[SuSE] A SuSE Linux ismét több hardverplatformon bizonyított, mint

[SuSE] A SuSE Linux ismét több hardverplatformon bizonyított, mint kiváló szoftverplatform az Oracle-alapú megoldásokhoz. A SuSE Linux Enterprise Server 8 az Oracle Application Standard Benchmarkon, (OASB) mint adatbázist futtató operációs rendszer, a fürtözött és egyszerveres kategóriában is jelenleg az első helyen áll. A SuSE Linux Enterprise Server 8 nyújtotta a legmagasabb teljesítményt egy HP Proliant szerverfürtön, és szintén a SLES 8 érte el a legjobb linuxos eredményeket egyszerveres összeállításban egy IBM xSeries szerverrel. A részletek az Oracle webhelyén olvashatóak.

További hír, hogy a német disztribútor bejelentette, a SuSE Linux Enterprise Server 8 for S/390 és zSeries (31bit) vállalati terméke megszerezte az Oracle9i Database tanúsítványt. A tanúsítvány megerősíti a vállalati felhasználókat abban, hogy kiterjedt e-business infrastruktúra kialakításakor is alkalmazhatóak nyílt forráskódú megoldások.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.