Szerző: Bodnár Ádám

2003. június 16. 19:08

Feltörték a GameCube másolásvédelmét

A StarCube nevű cracker-csapat azt állítja, hogy sikerült feltörnie a GameCube másolásvédelmét. A Nintendo konzolja speciális, 1,5 Gbyte kapacitású mini-DVD lemezt használ, amelyet a Matsushita fejlesztett ki.

A "StarCube" nevű cracker-csapat azt állítja, hogy sikerült feltörnie a GameCube másolásvédelmét. A Nintendo konzolja speciális, 1,5 Gbyte kapacitású mini-DVD lemezt használ, amelyet a Matsushita fejlesztett ki.

A StarCube szerint pár játékot már sikerült lemásolni, ezeket önzetlen módon az internetezők rendelkezésére is bocsátották. A kalózprogramok azonban egyelőre nem játszhatók le a konzolon, ehhez hardveres módosítás szükséges, amelyen jelenleg is dolgoznak szorgos GameCube-rajongók.

Egyes pletykák szerint a másolt GameCube-játékok hibátlanul futnak a Matsushita "Q" készülékén, amely egy DVD-lejátszóval kombinált GameCube konzol. A "Q" azonban kizárólag Japánban vásárolható meg.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról