Szerző: Ady Krisztián

2003. június 13. 15:43

G-MAX márkanéven dobja piacra új termékeit a Gigabyte

[DigiTimes] A Gigabyte Technology a nagy márkabevezetési évnek nevezte el az idei, 2003-as esztendőt, derül ki Richard Ma, a Gigabyte alelnöke június 10-én mondott beszédéből. A Gigabyte márkajelzésű alaplapok és videokártyák mellett G-MAX márkajelzésű komplett rendszereket és egyéb termékeket is piacra dob a vállalat a közeljövőben.

[DigiTimes] A Gigabyte Technology a "nagy márkabevezetési évnek" nevezte el az idei, 2003-as esztendőt, derül ki Richard Ma, a Gigabyte alelnöke június 10-én mondott beszédéből. A Gigabyte márkajelzésű alaplapok és videokártyák mellett "G-MAX" márkajelzésű komplett rendszereket és egyéb termékeket is piacra dob a vállalat a közeljövőben.

A jövőben minden végfelhasználók számára szánt komplett rendszer, PC, notebook, optikai meghajtó az új G-MAX márkanév alatt kerül majd piacra. Az iparág más szereplőihez, például az Elitegroup Computer Systems-hez (ECS) hasonlóan a Gigabyte is komplett rendszerek feljesztésébe és értékesítésébe kezdett, azonban az ebből származó bevételek egyelőre még mindig eltörpülnek az alaplapok és videokártyák értékesítési adatai mellett.


G-MAX barebone rendszerek az idei CeBITen

Az egyre növekvő árversenyről és új az termékekről érdeklődő újságíróknak Richard Ma elárulta, hogy a Gigabyte egyes termékeit saját gyártás helyett külső szállítóktól vásárolja. A Gigabyte optikai meghajtóit a LiteOn-tól vásárolja, míg notebookjait az Intel tervezi és a First International Computer (FIC) gyártja.

A notebookok és optikai meghajtók mellett a Gigabyte a sajtótájékoztatón bemutatta közeljövőben megjelenő barebone rendszereit, hálózati termékeit és LCD-kijelzőit is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról