:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. június 12. 10:14

A Scala kibővítette partnerkapcsolatát a Fujitsu DMR Consultinggal

[Heller] A Scala Business Solutions bejelentette, hogy kibővítette meglévő partneri szerződését a DMR Consultinggal, a Fujitsu

[Heller] A Scala Business Solutions bejelentette, hogy kibővítette meglévő partneri szerződését a DMR Consultinggal, a Fujitsu cégcsoport stratégiai tagjával, amely a világ harmadik legnagyobb informatikai tanácsadó vállalata. A Scala és a DMR Consulting együttesen fogják forgalmazni, értékesíteni és implementálni a Scala hagyományos és kollaboratív ERP-megoldásait egész Latin-Amerikában: Argentínában, Brazíliában, Chilében és Mexikóban is. A Scala megoldásai a régió adottságaihoz és nyelveihez igazított termékek.

"A Scala lokalizált ERP-termékeinek és a mi szolgáltatásainknak összevonása a két cég erősségeinek az egyesítését jelenti" -- nyilatkozta Ricardo Penalva, a DMR Consulting nemzetközi műveletekért felelős részlegének alelnöke. "A Latin-Amerikában szerzett tapasztalatunk nemcsak a világszínvonalú hagyományos ERP-rendszerek telepítésére terjed ki, hanem az iScala alkalmazásokra épülő kollaboratív megoldások építésére is. A Scala termékeinek lokalizációja és támogatása jó döntés cégünk számára, de még jobb ügyfeleinknek."

Erik Haas, a Scala Business Solutions amerikai műveleteiért felelős alelnöke szerint a partnerkapcsolat kitapossa az utat a régióban a már nagyon várt webes szolgáltatások előtt. "A Scala latin-amerikai vásárlói így rekord sebességgel implementálhatják a webes szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik egy adott szervezet különböző szoftverplatformjai közötti együttműködést. Ez azt jelenti, hogy a Scala az együttműködés eredményeként Latin-Amerikában megelőzi a webes szolgáltatási versenyben a többi nagy ERP-gyártót: nem csupán az iScala szoftverrel, hanem a helyben biztosított szolgáltatásokkal is."

A több mint 30 nyelven elérhető és a világ több mint 140 országában használt kollaboratív Scala ERP-megoldásokkal a vállalatok automatizálhatják és irányíthatják üzleti folyamataikat a világ akár másik felén lévő leányvállalataikra és részlegeikre kiterjedően, ugyanakkor az adatok problémamentesen konszolidálhatók a központba, ha kell, közvetlenül a nagyobb ERP-rendszerekbe.

"Mint Latin-Amerikán belül öt irodával rendelkező globális cég, a DMR Consulting kulcsszerepet játszik latin-amerikai partnerstratégiánkban és kiválóan illeszkedik az általunk forgalmazott ERP-kategóriához is" -- mondta Haas. "A partnerkapcsolat eredményeképpen a Tier 2 szintű ERP-stratégiájukat alakító nemzetközi cégek Latin-Amerikában is egy megbízható, globális céggel vehetik fel a kapcsolatot, ugyanakkor a tényleges implementációt latin-amerikai konzultánsok végzik." A DMR Consulting kiszolgálja a helyi vállalatokat és a Scala meglévő ügyfelei is szélesebb körű telepítési tanácsadáshoz juthatnak a régión belül mindenütt.

A megállapodás a Scala, a DMR Consulting és a Fujitsu már meglévő partnerkapcsolatát -- például a finnországi és svédországi együttműködést -- egészíti ki. A Scala jelenleg egy távoli leányvállalat vagy részleg és a vállalati központ közötti műszaki infrastruktúrát modellező laboratóriumokat telepít a DMR Consulting argentínai irodájában. A laborban bemutathatók a Scala lokalizált megoldásai és a nagyobb ERP-rendszerek közötti különféle integrációs lehetőségek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.