Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 12. 07:51

Június 20-ig lehet véleményezni az új Hírközlési Törvény tervezetét

Elkészült, és szakmai egyeztetésre bocsátotta az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az új Elektronikus Hírközlési Törvényt (EHT). A minisztérium várja az érintettek, érdekeltek szakmailag megalapozott, jobbító szándékú észrevételeit, javaslatait. A visszajelzéseket egyelőre csak a törvényhez kapcsolódóan várják, a végrehajtási rendeletek szakmai egyeztetését csak akkor kezdik meg, ha a kormány elfogadta az EHT tervezetét.

HIRDETÉS

[HWSW] Elkészült, és szakmai egyeztetésre bocsátotta az Informatikai és Hírközlési Minisztérium az új Elektronikus Hírközlési Törvényt (EHT). A minisztérium várja az érintettek, érdekeltek szakmailag megalapozott, jobbító szándékú észrevételeit, javaslatait. A visszajelzéseket egyelőre csak a törvényhez kapcsolódóan várják, a végrehajtási rendeletek szakmai egyeztetését csak akkor kezdik meg, ha a kormány elfogadta az EHT tervezetét.

A törvénytervezet mind a szolgáltatókkal és szolgáltatásokkal, mind az intézményrendszerrel kapcsolatban tartalmaz újdonságokat. Így például a törvénytervezet értelmében új hatóság váltja fel a Hírközlési Felügyeletet: a Nemzeti Hírközlési Hatóság, mely más szervezeti struktúrában látja el a hírközlés szakmai felügyeletét.

A törvénnyel kapcsolatos szakmai észrevételeket egy formanyomtatványon lehet megküldeni e-mailben az IHM hírközlési helyettes államtitkárának. A törvénytervezet, az államtitkár elérhetősége és az adatlapok egyaránt az IHM weboldalán találhatók. A visszajelzéseket 2003. június 20-án reggel 8 óráig várják.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 00:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.