Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Serial ATA-vezérlő a SiS új lapkájában

Barna József, 2003. június 11. 15:37
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Silicon Integrated Systems (SiS) ma jelentette be új déli híd lapkáját. A SiS964 integrált Serial ATA- és RAID-vezérlővel rendelkezik.

hirdetés
A Silicon Integrated Systems (SiS) ma jelentette be új déli híd lapkáját. A SiS964 integrált Serial ATA- és RAID-vezérlővel rendelkezik.

Az új lapka a SiS963 sorozatot váltja majd le. A SiS964 négy meghajtó kezelésére képes párhuzamos ATA-, kétportos Serial ATA, valamint RAID-vezérlővel is rendelkezik az USB 2.0- és hálózati vezérlő mellett. A SiS közleménye szerint a lapka Dolby Digital 5.1 szabványnak megfelelő hangprocesszorral is bír, noha feltehetően csupán egy hatcsatornás AC'97 megoldás található benne. Az új chip is támogatja a HyperStreaming technológiát, amely a különféle perifériáktól érkező kérések intelligens kezeléséért felelős logika hangzatos neve.

A SiS964 a specifikációk alapján méltó ellenfele lehet a VIA VT8237 déli hídnak. A SiS a harmadik negyedév során kezdi meg a SiS964 sorozatgyártását, megjelenése is ekkor várható az AMD és az Intel processzorait támogató lapkakészletek részeként.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.