:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. június 10. 15:11

Sport-témájú számítógépes grafikai pályázat

A Design21 , a Digitart magazin és a Render.hu közös pályázatot hirdet Az Aranycsapat, a magyar foci hőskora címmel. A pályázat célja, hogy a hazai számítógépes grafika iránt érdeklődők számára egy nívós szakmai megmérettetés lehetőségét biztosítsa.

A Design21, a Digitart magazin és a Render.hu közös pályázatot hirdet "Az Aranycsapat, a magyar foci hőskora" címmel. A pályázat célja, hogy a hazai számítógépes grafika iránt érdeklődők számára egy nívós szakmai megmérettetés lehetőségét biztosítsa.

A szervezők két kategóriában -- 3D állókép, böngészőben futó interaktív játék -- várják a pályamunkákat. 3D állókép esetében legfeljebb három darab 1024x768 pixel felbontású, JPG formátumú képet várnak, ami lehet három külön alkotás, illetve egy alkotásról három különböző kép. A díjazottaknál szükség lesz az eredeti modell beküldésére is. Interaktív futballjáték esetében webböngészőben futtatható, legfeljebb 1,5 MByte méretű Flash, java, stb. interaktív játékkal lehet pályázni.

A kiírás témakörében pályázni lehet minden olyan alkotással, amely a leadás feltételeinek megfelel, valamint amelynek szellemi tulajdonjoga más személy szerzői és iparjogvédelmi jogát nem sérti. A pályázati anyagnál egyéb tartalmi megkötés nincs. Az elbírálásnál a szakmai zsűri (Kaiser György, Simonkovics Sándor, Mata János, Ternovszky Béla, Varsányi Ferenc) az eredeti ötletet, a megvalósítást és a hangulatot értékeli majd.

A pályázat eredményét a Design21 és a Digitart magazinok szeptemberi számában, valamint a Design21 és Render.hu weboldalakon teszik közzé. A pályázatról további információk olvashatók a Design21 weboldalán, a pályamunkákat szintén itt kell feltölteni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 01:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.