Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 6. 19:22

Átmeneti megállapodás a TVNET és a Drávanet között

Átmenetileg megállapodást kötött egymással a TVNET és a Drávanet, a két nappal ezelőtt kipattant vita kapcsán. A megállapodás ígérete szerint június 30-ig végleg rendeződik az 1200 -- többnyire pécsi, de mohácsi, szekszárdi sőt, budapesti -- előfizető sorsa.

HIRDETÉS

[HWSW] Átmenetileg megállapodást kötött egymással a TVNET és a Drávanet, a két nappal ezelőtt kipattant vita kapcsán. A megállapodás ígérete szerint június 30-ig végleg rendeződik az 1200 -- többnyire pécsi, de mohácsi, szekszárdi sőt, budapesti -- előfizető sorsa.

Az átmeneti időszak alatt Ronczyk József, a Drávanet cégvezetője szerint a pécsi székhelyű cég adja az internet-hozzáféréshez a hálózatot. Ronczyk a Drávanettől más szolgáltatókhoz igazolt ügyfelek helyzetével kapcsolatban annyit mondott: számukra végleges megoldást június 30-ig születő megállapodás hoz majd.

Hajnóczy Árpád, a TVNET ügyvezető igazgatója elmondta: a Drávanettel szemben benyújtott felszámolási eljárási kérelmet nem vonták vissza, az egyszerűen okafogyottá vált. Az elmúlt két nap alatt a Drávanet rendezte nemcsak a 60 napon túli adósságát, de az annak többszörösét kitevő valamennyi tartozását is.

A két vállalkozás közti viszontértékesítési szerződés azonban ma már nem él, azt a TVNET felmondta két nappal ezelőtt. A Drávanetnek június 30-ig kell vagy a TVNET-tel, vagy más szolgáltatóval -- akár a Matávval -- szerződnie.

Szólj hozzá a fórumban!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 19:43

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.