Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Átmeneti megállapodás a TVNET és a Drávanet között

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. június 06. 19:22
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Átmenetileg megállapodást kötött egymással a TVNET és a Drávanet, a két nappal ezelőtt kipattant vita kapcsán. A megállapodás ígérete szerint június 30-ig végleg rendeződik az 1200 -- többnyire pécsi, de mohácsi, szekszárdi sőt, budapesti -- előfizető sorsa.

hirdetés
[HWSW] Átmenetileg megállapodást kötött egymással a TVNET és a Drávanet, a két nappal ezelőtt kipattant vita kapcsán. A megállapodás ígérete szerint június 30-ig végleg rendeződik az 1200 -- többnyire pécsi, de mohácsi, szekszárdi sőt, budapesti -- előfizető sorsa.

Az átmeneti időszak alatt Ronczyk József, a Drávanet cégvezetője szerint a pécsi székhelyű cég adja az internet-hozzáféréshez a hálózatot. Ronczyk a Drávanettől más szolgáltatókhoz igazolt ügyfelek helyzetével kapcsolatban annyit mondott: számukra végleges megoldást június 30-ig születő megállapodás hoz majd.

Hajnóczy Árpád, a TVNET ügyvezető igazgatója elmondta: a Drávanettel szemben benyújtott felszámolási eljárási kérelmet nem vonták vissza, az egyszerűen okafogyottá vált. Az elmúlt két nap alatt a Drávanet rendezte nemcsak a 60 napon túli adósságát, de az annak többszörösét kitevő valamennyi tartozását is.

A két vállalkozás közti viszontértékesítési szerződés azonban ma már nem él, azt a TVNET felmondta két nappal ezelőtt. A Drávanetnek június 30-ig kell vagy a TVNET-tel, vagy más szolgáltatóval -- akár a Matávval -- szerződnie.

Szólj hozzá a fórumban!

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.