Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 14. 15:26

Creative Labs 3D Blaster GeForce 2 GTS teszt

Az ASUS videokártyák mellett talán a Creative Labs termékei a legismertebbek és legkeresettebbek, ami az NVIDIA chipes videokártyák piacát illeti. A t-break a Creative Labs GeForce 2 GTS chipes videokártyáját vette szemügyre egy 12 oldalas cikk keretein belül.

Mindenképpen érdemes elolvasni az írást, különösen a szép screenshotok lenyűgözőek. A sebességteszteket Intel Pentium III 500E és AMD Athlon 850 proceszorokon végezték. A cikkíró hiányolta a TV-kimenetet és a software-melléklet is kapott néhány keresetlen szót (csak driver és utilityk, semmi játék). A teszteredményeket elnézve szerintem ha valakinek DDR SDRAM-os GeForce kártyája van, nem érdemes GeForce 2 GTS-re váltania, egyelőre legalábbis biztosan nem.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról