:

Szerző: sammer

2000. május 14. 05:07

(E3) Command & Conquer: Renegade

Az télen megjelenő Command & Conquer: Renegade alapjaiban fog különbözni az eddig megszokott C&C sorozattól, ugyanis a játékban ezúttal a 3D-s csatatérről fogjuk szemlélni az eseményeket. Egy 3D-s belsőnézetű akciójáték váltja fel a megszokott felülnézetű stratégiai játékot, ahol parancsokat osztogathattunk az osztagoknak, itt mi fogunk parancsot kapni a harcmező közepén. A győzelem érdekében rengeteg új fegyvert vethetünk be és a Command & Conquer univerzum klasszikus járműveit is használhatjuk. Repkedhetünk rakétameghajtású motorral (rocket bike), a flame tank-kal megsüthetjük gyalogos ellenfeleinket vagy az Orca Fighter-ről dobálhatunk pusztító bombákat. A Westwood Studios fejlesztésében készülő játék tervezett megjelenési időpontja: 2000.11.01, kiadja az Electronic Arts



További shotok: 7 8 9 10

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:09

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.