:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. május 27. 12:33

Megnyílt az Apple Magyarország új webáruháza

Május 27-től a www.apple.hu oldalon érhető el a megújult Apple Áruház, melynek elkészítésével Magyarország piacvezető internetes áruházát, a FOTEXNetet bízta meg az Apple Magyarország.

[HWSW] Május 27-től a www.apple.hu oldalon érhető el a megújult Apple Áruház, melynek elkészítésével Magyarország piacvezető internetes áruházát, a FOTEXNetet bízta meg az Apple Magyarország.

Az áruház korszerűsítése időszerű és nélkülözhetetlen volt, mivel a piaci igények gyors változásainak jobban megfelelni képes rendszerre volt szükség. A választás azért a FOTEXNetre esett, mert a piacvezető internetes áruház saját fejlesztésű szoftvere, logisztikai rendszere, az áruház közel három éves sikeres működése -- vásárlói bizalom, szakmai elismertség, évről-évre emelkedő forgalom --, és a két cég közötti eddigi együttműködés bebizonyította, hogy minden szempontból tökéletes partnere lehet az Apple Magyarországnak.

A FOTEXNet munkatársai mindössze két hét alatt készítették el az Apple Magyarország saját internetes áruházát. A rövid elkészítési idő elsősorban annak köszönhető, hogy a FOTEXNet szoftvere könnyen integrálható, rugalmas rendszer, amely egyszerűen beilleszthető bármilyen cég rendszerébe. Az új áruházba látogatók egy teljes mértékben az Apple arculati elemeihez igazodó áruházban kedvükre böngészhetnek a szoftver-hardver termékek széles kínálatában, de a kiválasztott termék megrendelését már a FOTEXNet Áruházban bonyolíthatják.

A FOTEXNet az áruház elkészítése mellett a jövőben vállalja az üzemeltetés során felmerülő további fejlesztési- és karbantartási munkákat, a termékkínálat folyamatos frissítését, valamint biztosítja saját logisztikai rendszerét is az áruk beszerzésétől kezdve egészen a kiszállításig.

Az Apple Magyarország már évek óta színesíti a FOTEXNet beszállítóinak körét, mivel már 2001 óta látja el az internetes áruházát szoftver-hardver termékek széles választékával. A két cég között együttműködés azért is kiemelkedő jelentőségű, mert az Apple -- hagyományaitól eltérően -- Magyarországon külső céget bízott meg saját internetes áruházának fejlesztésével és üzemeltetésével.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.