Szerző: Bodnár Ádám

2003. május 23. 14:57

Az MSN az F-Secure SSH biztonsági megoldásait választotta

[Morpho] Az F-Secure Corporation bejelentette, hogy a Microsoft MSN az F-Secure SSH szoftverét választotta a távoli hálózati elérés hitelesítésére és védelmének biztosítására.

[Morpho] Az F-Secure Corporation bejelentette, hogy a Microsoft MSN az F-Secure SSH szoftverét választotta a távoli hálózati elérés hitelesítésére és védelmének biztosítására.

A hálózati biztonság terén de facto szabványnak tekinthető F-Secure SSH teljes körű biztonságot nyújt a felhasználók azonosításával, illetve a számítógépek és távoli szerverek közötti titkosítás által. Ezen kívül a termék segédprogramjaival a terminál-kapcsolatok, a levelezés és az internet-elérés tunnelezése, valamint a fájl-átvitel is biztonságossá tehető.

Az F-Secure SSH tartalmazza a FIPS 140-1 kriptográfiai modult, amelyet a NIST (National Institute of Standards and Technology -- Nemzeti Szabványügyi és Technológiai Intézet) hitelesített.

"Az F-Secure könnyen telepíthető és használható megoldást nyújt a fontos műveletek biztonságossá tételére" -- mondta Lisa Gurry, az MSN vezető termékmenedzsere. "Az F-Secure minőségi szolgáltatásainak és az MSN-nek nyújtott támogatásának köszönhetően nagyszerű döntés volt az F-Secure-t választani SSH szolgáltatónknak."

"Az F-Secure SSH FIPS 140 tanúsítványának és ügyfélszolgálatunknak köszönhetően számos kormányzati ügynökség és bank, valamint a hadsereg használja az F-Secure SSH megoldását a kényes adatok védelmére" -- mondta Ilkka Starck, az F-Secure Inc. San Jose-i kirendeltségének alelnöke. "Előre örülünk, hogy az MSN a mi segítségünkkel növeli hálózatának biztonságát."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról