Szerző: Bodnár Ádám

2003. május 23. 13:19

A Hír TV mától mobiltelefonon is nézhető lesz

A mobil multimédia legújabb állomásaként a mai naptól teljes televíziós adás indul mobiltelefonon. A Westelesek semmiről sem maradnak le, akár buszmegállóban vagy sorban állás közben is tájékozódhatnak a nagyvilág híreiről annak köszönhetően, hogy elsőként a legnagyobb mobilszolgáltatónál arra alkalmas mobiltelefonnal a Hír TV adása élőben is elérhető majd.

[HWSW] A mobil multimédia legújabb állomásaként a mai naptól teljes televíziós adás indul mobiltelefonon. A Westelesek semmiről sem maradnak le, akár buszmegállóban vagy sorban állás közben is tájékozódhatnak a nagyvilág híreiről annak köszönhetően, hogy elsőként a legnagyobb mobilszolgáltatónál arra alkalmas mobiltelefonnal a Hír TV adása élőben is elérhető majd.

A fél óránként kezdődő híradók friss hírei mellett a műsorba minden nap 6 és 23 óra között bármikor szabadon be lehet kapcsolódni. Az első hazai hírtelevízió adása a Real One Player lejátszó segítségével a Nokia 3650, Nokia 7650, Sony Ericsson P800 és a Qtek készülékeken követhető majd. A jelenlegi GSM hálózaton megvalósított teljes értékű TV adás a harmadik generációs korszak előfutáraként a mobil multimédia alkalmazási lehetőségeinek sokszínűségéből és a GPRS alapú szolgáltatások várható új irányaiból ad ízelítőt.

"A Westel az évek során egyértelműen bizonyította, hogy a legújabb megoldások alkalmazásában és a mobil multimédia terén is Magyarország vezető szolgáltatója. Örömmel tölt el, hogy a hírszolgáltatásban újabb érdekes és előremutató kísérlet részesei lehetünk, rámutatva a mobilkommunikáció alkalmazásának végtelen lehetőségeire" -- hangsúlyozta Sugár András, a Westel vezérigazgatója.

A kommunikációs partneri megállapodás értelmében a Hír TV országos tudósítói hálózata a piacvezető Westel nyújtotta legújabb szolgáltatások sorával az eddigieknél is gyorsabb és sokoldalúbb információszolgáltatást nyújt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról