Szerző: Barna József

2003. május 20. 17:58

Új Hyperion driver VIA-lapkakészletekhez

A VIA Technologies ma új meghajtóprogramot adott ki alaplapi lapkakészleteihez. A 4.47 verziószámú Hyperion csomag Windows operációs rendszerek alatt használható, ám mivel ezek régebbi változatait hivatalosan nem támogatja, a vállalat nem ajánlja telepítését Windows 95/98/98 SE rendszerekre. Minthogy a frissítések listája jelenleg nem elérhető a VIA honlapján, egyelőre nem tudni, hogy milyen változtatások jelentek meg az új csomagban.

[HWSW] A VIA Technologies ma új meghajtóprogramot adott ki alaplapi lapkakészleteihez. A 4.47 verziószámú Hyperion csomag Windows operációs rendszerek alatt használható, ám mivel ezek régebbi változatait hivatalosan nem támogatja, a vállalat nem ajánlja telepítését Windows 95/98/98 SE rendszerekre. Minthogy a frissítések listája jelenleg nem elérhető a VIA honlapján, egyelőre nem tudni, hogy milyen változtatások jelentek meg az új csomagban.

A VIA Hyperion 4in1 4.47 verziószámú drivercsomag letölthető a HWSW szerveréről.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról