Szerző: castor

2003. május 17. 14:19

E3: Megjelent az első videó a Prince of Persia legújabb részéből

A Ubi Soft sorra adja ki az E3 kiállításon bemutatott legújabb játékainak videóit. Most a legendás platformjáték, a Prince of Persia legújabb részéből, a The Sands of Time -ból csodálhatunk meg két percnyi anyagot .

A Ubi Soft sorra adja ki az E3 kiállításon bemutatott legújabb játékainak videóit. Most a legendás platformjáték, a Prince of Persia legújabb részéből, a The Sands of Time-ból csodálhatunk meg két percnyi anyagot.

A The Sands of Time fejlesztését az a Jordan Mechner irányítja, aki egyedül készítette el a sorozat első és második részét. Mechner a Prince of Persia játékokon kívül olyan alkotásokat tudhat a háta mögött, mint a Karateka, vagy például a The Last Express. A programot a Ubi Soft Montreal fejlesztőcsapat készíti, akiknek a csodálatos Splinter Cellt is köszönhetjük.

A készülő rész helyszíne ezúttal is az egzotikus és egyben misztikus Perzsa Birodalom lesz, ahol a Maharadzsa palotájában egy áruló mágikus tőre segítségével kiszabadítja az Idő Homokját az őt őrző díszes homokórából, melynek hatására a felborul a világ egyensúlya. Hősünkre vár a feladat, hogy elbűvölő társa segítségével megoldja ezt a veszélyes helyzetet.

A Prince of Persia: The Sands of Time előreláthatólag 2003 novemberében fog a boltokba kerülni. A megjelenés minden új generációs konzolra (PlayStation 2, Xbox, GameCube), GameBoy Advance-re, illetve PC-re is várható.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról