Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. május 15. 16:45:58

Az Axelero megvásárolta a székesfehérvári Alba Internet Kft-t

Megvásárolta az Axelero a székesfehérvári Alba internetszolgáltatót . Az akvizíciót a Gazdasági Versenyhivatal is jóváhagyta.

[HWSW] Megvásárolta az Axelero a székesfehérvári Alba internetszolgáltatót. Az akvizíciót a Gazdasági Versenyhivatal is jóváhagyta.

A kiadott közlemény szerint a felvásárlás része annak a stratégiának, melynek értelmében az Axelero a nyugat- és a kelet-magyarországi régiókban a nagy és középvállalati ügyfélkörben is erősíteni kívánja pozícióját. Az Alba Internet elsősorban vállalati ügyfélkört szolgált ki korábban. A közlemény sem a vételárat, sem a vásárlás egyéb részleteit nem hozta nyilvánosságra, a vállalat az Axelero Alba Internettel kapcsolatos jövőbeli terveit is csak később ismerteti.

Az Alba Internet honlapjának tanúsága szerint a vállalkozás száz százaléka magánszemélyek tulajdonában volt. A szolgáltató valamennyi típusú internet-hozzáférés szolgáltatással foglalkozott, így kapcsolt telefonvonalon, ADSL és bérelt vonalon, ISDN vonalon, VSAT-on, mikrohullámú összeköttetésen, és helyi Ethernet típusú kapcsolaton keresztül egyaránt kínált elérést. Az Alba Internet eddigi stratégiai partnerei a GTS Datanet, illetve ADSL kínálatának háttereként a TVNET Kft. voltak.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 21. 08:53

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.