Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. május 14. 15:49

Axelero ADSL Vivendi területen is

Az Axelero Internet és a Vivendi Telecom Hungary megállapodást kötött, amely szerint az Axelero DSL alapú termékei 2003. május 15-től a Vivendi szolgáltatási területén is elérhetők lesznek.

[HWSW] Az Axelero Internet és a Vivendi Telecom Hungary megállapodást kötött, amely szerint az Axelero DSL alapú termékei 2003. május 15-től a Vivendi szolgáltatási területén is elérhetők lesznek.

Ezzel mintegy másfélszeresére, 94-re nő azon települések száma, ahol az Axelero szélessávú internetkapcsolatot biztosító szolgáltatásaira előfizethetnek a felhasználók. A két versenytárs között most született megegyezés nem az első ilyen jellegű megállapodás, hiszen az egy hónappal ezelőtt, április 14-én született megegyezés révén az Axelero telefonköltségeket is tartalmazó Kombi termékeinek értékesítése már megkezdődött a Vivendi területein.

A Vivendi és az Axelero mostani megállapodás értelmében a teljes DSL termékcsalád -- az ADSL Hobbi, az ADSL Otthon, az ADSL Profi és a BDSL -- ugyanazokkal a feltételekkel válik elérhetővé a Vivendi szolgáltatási területén, mint az ország többi részén. Az Axelero a megállapodás révén DSL alapú szolgáltatásait a következő városokra terjeszti ki: Ajka, Balatonalmádi, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Esztergom, Göd, Gödöllő, Gödöllő-Asbóth, Hódmezővásárhely I. és II, Isaszeg, Jászberény, Kiskunlacháza, Kistarcsa, Makó, Pécel, Ráckeve, Sárbogárd, Szeged, Szeged-Szőreg, Szeged-Tápé, Szentes, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tököl, Vác, Várpalota, Veresegyháza, Veszprém, Zirc.

Újra kínál lakossági internetszolgáltatást az Elender Üzleti Kommunikáció. Az eDSL Expressz néven kínált szolgáltatás bevezetéséhez nagy reményeket fűz a cég, a tervek szerint az év végére az egyéni ADSL szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek száma elérheti akár a nyolcezret is. A szolgáltatás egyelőre csak a Matáv koncessziós területein érhető el, az érdeklődők az www.elenderdsl.hu címen találnak további részleteket.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról