Szerző: Barna József

2003. május 13. 19:43

Oracle partneri tanúsítványt kapott az újonnan alakult IQSYS

A Lisszabonban megrendezett Oracle partneri konferencián az IQSYS hivatalosan is megkapta a Certified Partner, Internet Platform Track címet. A KFKI Csoport legújabb vállalata, amely az IQSOFT Intelligens Software Rt., a CLASSYS Informatikai Kft., valamint a Csoport más cégeiből összevont szoftver-alkalmazásfejlesztési kompetenciákból jött létre, március végén alakult meg.

A Lisszabonban megrendezett Oracle partneri konferencián az IQSYS hivatalosan is megkapta a "Certified Partner, Internet Platform Track" címet. A KFKI Csoport legújabb vállalata, amely az IQSOFT Intelligens Software Rt., a CLASSYS Informatikai Kft., valamint a Csoport más cégeiből összevont szoftver-alkalmazásfejlesztési kompetenciákból jött létre, március végén alakult meg.

"Bár az IQSYS még csak néhány hete kezdte meg működését, a magas szintű partneri minősítéssel az Oracle azt a szakmai munkát ismerte el, amelyet az IQSYS előd-cégei végeztek. Az IQSYS-ben minden lehetőség adott ahhoz, hogy a megkezdett munkát magasabb szinten, további szakmai sávokra kiterjesztve folytassuk" -- mondta a bejelentés kapcsán Kovács András, az IQSYS technológiai igazgatója.

A Certified Partner, Internet Platform Track minősítésnek köszönhetően az IQSYS szakemberei kiemelt szakmai támogatást kapnak és a legmagasabb szintű tanfolyamokon vehetnek részt. "Mindez tehát nem a jól hangzó címek öncélú gyűjtése, hiszen a minősítés azt szolgálja, hogy az IQSYS a lehető legmagasabb szinten szolgálhassa ki ügyfeleit" -- nyilatkozta Major Gábor, az IQSYS üzletfejlesztési igazgatója.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról