Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

E3: egy új Doom 3-videó kering az interneten

castor, 2003. május 13. 20:02
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az internetes játékmagazinok segítségével szinte percek alatt terjedt el az az új, nem hivatalos Doom 3 videó , melyet kézikamerával vettek fel az id Software E3 előtti bemutatóján. A 3 MB-os film közel egy percben mutatja be a grafikus engine képességeit és a játékmenetet.

hirdetés
Az internetes játékmagazinok segítségével szinte percek alatt terjedt el az az új, nem hivatalos Doom 3 videó, melyet kézikamerával vettek fel az id Software E3 előtti bemutatóján. A 3 MB-os film közel egy percben mutatja be a grafikus engine képességeit és a játékmenetet.

A legendás akciójáték harmadik részét már lassan három éve várják a játékosok -- ekkor röppentek fel az első pletykák a fejlesztéséről. John Carmack, az id vezető programozója az évek során már több helyen is bemutatta a Doom új technológiáit. Az első videót a 2002 májusában megrendezett E3-as kiállításon mutatták be a szakújságíróknak.

Időközben az Activision megerősítette, hogy Xboxra is elkészül a játék. John Carmack még tavaly úgy nyilatkozott egy rendezvényen, hogy az Xbox a tökéletes konzol a Doom III megjelentetésére, ezzel szemben a PlayStation 2 egyszerűen nem rendelkezik elegendő számítási teljesítménnyel a játék futtatására.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!