Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. május 9. 11:44

Mikrós rendelet: az IHM felülvizsgál

[Magyar Hírlap - HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium a jövő héten dönt arról, hogy változtat-e azon a közelmúltban hatályba lépett rendeletén, mely csak beltéri használatra engedélyezte volna a 2,4 GHz-es frekvenciát használó adatátviteli szolgáltatásokat -- írja a mai Magyar Hírlap .

[Magyar Hírlap - HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium a jövő héten dönt arról, hogy változtat-e azon a közelmúltban hatályba lépett rendeletén, mely csak beltéri használatra engedélyezte volna a 2,4 GHz-es frekvenciát használó adatátviteli szolgáltatásokat -- írja a mai Magyar Hírlap.

Jambrik Mihály, az IHM közigazgatási államtitkára közölte, hogy a minisztériumban dolgozzák fel azokat az észrevételeket, amik a rendelettel kapcsolatban érkeznek, s elismerte, hogy a rendeletet a szakmán belül is többféleképpen értelmezik. Az eltérő értelmezési lehetőségekről korábban lapunkban már beszámoltunk.

Erdei János, a Hírközlési Felügyelet kommunikációs tanácsadója a HWSW-nek megerősítette a rendelet felülvizsgálatának hírét, s közölte: a Hírközlési Felügyelet -- mint jogalkalmazó -- megvárja, míg a minisztérium áttekinti a helyzetet, s csak a végleges álláspont kialakítása után alkalmazza a rendeletben foglaltakat.

Szólj hozzá a fórumban!

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról